Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk

Frivillige er rygrad i biograf

Publiceret: 26.03.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Leif Baun


Rygrad af frivillige
- De frivillige billetsælgere og operatører er rygraden i driften af Byens Bio. Ved hver forestilling stiller der tre frivillige, der gør biografen ren, sælger billetter, laver popcorn, laver regnskab, "klipper" billetter og viser film. 2011 har vist, at staben på ca. 60 billetsælgere og 14 operatører er ok i forhold til at dække det aktuelle niveau, men vi modtager stadig gerne flere frivillige. Heldigvis har det også vist sig, at de frivillige er meget fleksible - hjælper gerne i pressede situationer, i ferier og ved sygdom, og så er de stabile, dels er det sjældent, at nogen glemmer en vagt, og så har der heller ikke været den store udskiftning, siger formanden for biografforeningen, Grethe Binderkrantz.

Biografen i Jelling ligger i Byens Hus. Den investerede i løbet af 2011 i digital fremviser, så der nu er mulighed for at vise premierefilm.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik