Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk

87-årigs død er stadig et mysterium

Publiceret: 29.03.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Ritzau
Trods omfattende undersøgelser torsdagen igennem lykkedes det ikke politiet med sikkerhed at fastslå, om en ældre mand på Frederiksberg døde som følge af et fald, eller om han er offer for en forbrydelse.

Den 87-årige mand blev tirsdag formiddag fundet død i en kælderskakt ved sit hjem på Drosselvej 24 på Frederiksberg i København.

En obduktion af manden viste, at han har nogle skader, som kan være opstået ved et fald ned ad et trappe.

Men obduktionen viste også noget andet, som betød, at politiet torsdag gik i gang med at undersøge hans død som et såkaldt "mistænkeligt dødsfald".

- Der er nogle forhold, der gør, at vi undersøger sagen, siger politikommissær Hans Erik Raben fra Københavns Politis drabssektion.

Han ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvad der får politiet til at undersøge dødsfaldet nærmere.

- Men det er helt rutinemæssigt, at vi undersøger sagen, når vi ikke er sikre på dødsårsagen, forklarer politikommissæren.

Det lykkedes som nævnt ikke politiet at komme en afklaring nærmere torsdag.

- Men vi fortsætter vores undersøgelser i morgen og indtil da har vi ikke yderligere kommentarer, siger Hans Erik Raben torsdag aften.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik