Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
Ryanair, Billund
 Ryanair nægter at tale med eller lave nogen aftaler med danske fagforeninger.
Ryanair, Billund
 Ryanair nægter at tale med eller lave nogen aftaler med danske fagforeninger.

Ryanair blæser| på de danske |fagforeninger

Publiceret: 29.03.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Flemming Larsen
Ryanairs koncerchef landede her til formiddag i Billund.

På en pressekonference fortalte de fremmødte journalister, at der ikke bliver nogen dansk overenskomst for de godt 100 medarbejdere, som skal beskæftiges ved den nye Ryanair-base i Billund.

- Vi er et irsk luftfartsselskab med irsk personale og irske kontrakter. Vores ansatte arbejder under irsk lovgivning, som sikre, at medarbejderne frit kan vælge, om de vil være medlem af en fagforening, sagde Michael O'Leary.

Charmetur
Michael O'Leary erkendte, at der mest af alt var tale om en charmetur.

- Vi er glade for samarbejdet med Billund Lufthavn. Salget af rejser vores 20 ruter ligger 25 procent foran. Og regner med at selskabet er godt på vej mod en mio. passagerer, sagde koncernchefen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik