Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
Davidsen Partnere Foto Michael Svenningsen
Michael Svenningsen Davidsen Partnere Foto Michael Svenningsen
Davidsen Partnere Foto Michael Svenningsen
Michael Svenningsen Davidsen Partnere Foto Michael Svenningsen

Håbet svinder | for fyrede| entreprenørfolk

Publiceret: 03.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Christian Ingemann
De for længst afskedigede medarbejdere i det konkursramte entreprenørfirma Davidsen Partnere A/S får ikke deres såkaldte løngaver til virksomheden retur.

Lønmodtagernes Garantifond har således vendt tommelfingeren nedad overfor fagforeningen 3F, der på vegne af de tidligere ansatte har gjort krav på de i alt 7,4 mio. kr.

Ikke som løn
- Et sådant arrangement er ikke at sammenligne med egentlig løn eller vederlag, siger Mogens Højland, kundechef i Lønmodtagernes Garantifond.

En gruppe medarbejdere tilbød i sommeren 2010 at give afkald på hele og halve månedslønninger for at give kriseramte Davidsen Partnere A/S mere luft i økonomien. Virksomheden gik imidlertid konkurs ved juletid samme år - og dermed forsvandt "løngaverne" tilsyneladende op i den blå luft.

Afgørelse ankes
3F har efterfølgende gjort krav på pengene. Men der var tilsyneladende ingenting at komme efter hos Lønmodtagernes Garantifond - ligesom man har opgivet at føre sag mod virksomhedens stifter og direktør, Ole Davidsen.

- Men min indstilling er, at vi anker LG's afgørelse. Det ser vores jurister nu på, siger gruppeformand i 3F, Jan Holm Nielsen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik