Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk

Indbrud i rækkehus

Publiceret: 17.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
I tidsrummet fra fredag 13. april klokken 17.00 til søndag 15. april klokken 23.00 har der været indbrud i et rækkehus på Engtoften i Ejstrupholm. Tyven eller tyvene er kommet ind i huset ved at knuse en rude i hoveddøren, og der er blevet stjålet 1000 kr- i kontanter, en mobiltelefon og en bærbar computer af mærket Toshiba. Der er ifølge politiet ikke sat en samlet værdi på de stjålne genstande

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik