Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
retten-3
Mogens Sørensen, vejleamtsfolkeblad.dk 
retten-1
Mogens Sørensen, vejleamtsfolkeblad.dk 
retten-5
Mogens Sørensen, vejleamtsfolkeblad.dk 
Mathilde Bech
Mathilde Bech En 15-årig kvinde meldte 14. september 2008 tre unge mænd for gruppevoldtægt på Fredericia Banegård. Det viste sig siden at være en opdigtet påstand.
retten-2
Mogens Sørensen, vejleamtsfolkeblad.dk 
retten-4
Mogens Sørensen, vejleamtsfolkeblad.dk 
retten-3
Mogens Sørensen, vejleamtsfolkeblad.dk 

Indlæg på Facebook| bragte 18-årig| pige i tvivl

Publiceret: 25.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Mogens Sørensen
Det var nogle pigers indlæg på Facebook, som fik en 18-årig pige fra Vejle til at ændre forklaring på afgørende punkter i den meget omtalte sag om en opdigtet voldtægt på Fredericia Banegård tilbage i 2008.

Den 18-årige pige forklarede i retten, at hun var kommet i tvivl om, hvad der egentligt var sket efter nogle piger havde skrevet på Facebook, at drengene ikke kunne finde på den slags.

Striden i retten står bl.a. om, hvorvidt to af drengene rent faktisk befandt sig på toilettet og holdt hende fast på en vaskekumme, mens den tredje havde samleje med hende.

- Jeg kom til at tænke på, om det var min egen skyld, at det hele var sket, forklarede pigen i retten, da hun blev udspurgt om, hvorfor hun havde afgivet forskellige forklaringer i henholdsvis byret og landsret.

 

 

 

 

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik