Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

frdb.dk
Vejret14 º C
BFN
Kisser og Søren har fundet deres eget lille fristed i Store Velling. Her er de tæt på naturen og kan slappe af.
BFN
Kisser og Søren har fundet deres eget lille fristed i Store Velling. Her er de tæt på naturen og kan slappe af.

Kisser & Søren tabte i retten

Publiceret: 27.04.2012 06:00
Silas Bang

Klik her for at se samtlige annoncer

ti år har dansktop-duoen Kisser & Søren, der bor i Store Velling, turneret med blandt andre Richard Ragnwald under navnet Dansk Slagerparade.

Men nu har Sø & Handelsretten afgjort, at dansktop-sangerne ikke længere må bruge navnet. Det skete efter, at Kisser & Søren og Richard Ragnwald i 2010 brød med booingbureauet CB & Ole B. Booking, der stod for booking af turneen.

Det førte i år til, at CB & Ole B. Booking drog på turné med kunstnere som Dario Campeotto og Keld og Hilda under navnet Dansk Slager Parade i tre ord, mens Kisser & Søren og Richard Ragnwald med flere var på turné under navnet Dansk Slagerparade i to ord.

Det ville bookingbureaet ikke acceptere og inddrog sagen for retten.
-Det gør mig ondt, at jeg skulle trække samarbejdspartnere og populære kunstnere som Richard Ragnvald og Kisser & Søren i retten for at have stjålet vores navn 'Dansk Slager Parade', men heldigvis er alle tre dommere i Sø & Handelsretten enige med os i, at det var forkert handling fra deres side, fortæller Stig Ulrichsenen der ejer bookingfirmaet CB & Ole B. Booking.

"Utroligt uretfærdigt"
Uforstående mener Søren Mikkelsen fra Kisser og Søren, der var endnu mere uforstående, da dommen i dag kom. Duoen købte nemlig sammen med Richard Ragnwald i 2010 rettighederne til navnet Dansk Slager Parade ved Patent- og Varvemærkestyrelsen.

- Vi har tabt sagen, og det synes vi er utroligt uretfærdigt. Vedkommende, der har vundet sagen har kun haft bookingbureaet i fire år og turneen har kørt i ti år. Et eller andet sted svarer det jo til, at han også ejer rettighederne til vores navn Kisser og Søren, siger Søren Mikkelsen til Vejle Amts Folkeblad.

Han overvejer nu med sin kone og Richard Ragnwald, om sagen skal ankes til Højesteret.

flereMest læste