Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
Politi
Elo Christoffersen Arkivfoto
Politi
Elo Christoffersen Arkivfoto

50-årig mand| død i| arbejdsulykke

Publiceret: 28.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Morten Kiilerich

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
Det oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Frits Lund, lørdag eftermiddag klokken 17.00.

Navn ikke frigivet

Hans nærmeste pårørende er underrettet, men navnet ikke frigivet.

De var til stedet på sygehuset i Horsens, hvortil manden blev bragt efter ulykken.

Den skete fredag aften klokken cirka 23.59 på fabrikken, der kører med toholdsskift. Det fortæller Lars Bach fra fabrikken. Han udtaler sig i den tragiske sag.

Tilsyn undersøger stedet

Arbejdstilsynet har lørdag været på virksomheden på Barrit langgade 97, så den nøjagtige årsag til ulykken kan søges klarlagt.

Virksomheden Haco A/S specialiserer sig i bearbejdning af store, runde emner af metal. Primært til vindmølle-, marine-, offshore- og procesindustrien. Haco har cirka 50 medarbejdere.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik