Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
APTOPIX Colombia Secret Service
Polfoto Det var på dette hotel i Cartagena i Colombia, at sexskandalen begyndte. Nu strammer Secret Service reglerne for sine agenter.
APTOPIX Colombia Secret Service
Polfoto Det var på dette hotel i Cartagena i Colombia, at sexskandalen begyndte. Nu strammer Secret Service reglerne for sine agenter.

Secret Service strammer op efter sexsager

Publiceret: 28.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Ritzau

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
Den amerikanske sikkerhedstjeneste Secret Service reagerer nu på den pinlige sexskandale fra Colombia, hvor præsident Barack Obamas sikkerhedsfolk inviterede lokale prostituerede med hjem på deres hotelværelser.

Nye retningslinjer for agenternes adfærd skal forhindre en gentagelse af luderskandalen i turistbyen Cartagena.

Her nægtede en vred prostitueret at forlade et af værelserne efter en uoverensstemmelse om betaling, hvorefter politiet blev tilkaldt. Og så foldede skandalen sig ud.

Siden har ni sikkerhedsfolk mistet deres job. Nu bliver reglerne for agenterne strammet op med øjeblikkelig virkning.

Fremover må de ikke tage udenlandske statsborgere med tilbage til deres hotelværelser, besøg på udskænkningssteder med et "tvivlsomt omdømme", som for eksempel stripklubber, forbydes, og det samme gør umådeholden druk.

De nye regler udstedes to uger efter skandalen i Colombia. Agenterne var rejst i forvejen til turistbyen Cartagena for at forberede præsident Barack Obamas deltagelse i et topmøde for latinamerikanske statsledere.

- Alkohol må kun indtages i begrænsede mængder, når agenterne har fri. Og brug af alkohol må senest finde sted ti timer før en vagt, lyder en af de nye regler.

Desuden forbydes agenterne fuldstændigt at konsumere alkohol på det hotel, hvor den person, de skal beskytte, opholder sig.

Torsdag blev der rettet nye beskyldninger om upassende opførsel mod agenter fra Secret Service. De beskyldes for at have slået sig løs på en natklub i dagene op til Obamas ankomst til El Salvador i marts 2011.

Ikke alene var agenterne voldsomt berusede. Flere af dem købte også seksuelle ydelser fra pigerne i natklubbens VIP-afdeling i hovedstaden San Salvador. Secret Service er i gang med at undersøge påstandene.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik