Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

frdb.dk
Vejret16 º C
Blend er en del af koncernen BTX-Group, bedre kendt som Brandtex, der har hovedsæde i Brande. - Foto: Torben Glyum
Efter fem år som finansdirektør er Jesper Roe nu trådt op på det øverste trin som administrerende direktør hos BTX Group i Brande. Privatfoto
Blend er en del af koncernen BTX-Group, bedre kendt som Brandtex, der har hovedsæde i Brande. - Foto: Torben Glyum

Brandtex| skærer| ned

Publiceret: 29.04.2012 06:00

Klik her for at se samtlige annoncer

betyder at BTX Group samler sine aktiviteter i to centre i henholdsvis Brande og Vejle.

Som en konsekvens heraf afvikles kontorerne i Odense og Kolding.

- Vi har måttet drage de nødvendige konsekvenser som følge af markedsudviklingen, og som led i dette, samler vi vores aktiviteter i Vejle og Brande for at sikre en smidig og effektiv organisation. Det vil indebære, at en del medarbejdere vil skifte arbejdsplads, og desværre også, at vi må tage afsked med en række dygtige medarbejdere. Det er et beklageligt men nødvendigt skridt, siger Jesper Roe, administrerende direktør i BTX Group.

I sidste uge indgik BTX Group en aftale med DK Company A/S om at overtage BTX's Young, Modern og Retail Norge divisioner, hvilket forventes gennemført 1. juli efter konkurrencemyndighedernes godkendelse.

BTX vil herefter fokusere sine aktiviteter omkring en offensiv udvikling af sin Classic division, som gennem en årrække har udviklet sig stærkt. Med brands som Brandtex, Imitz, Jensen Women, Signature og Ciso står Classic division i dag som den ledende spiller i Skandinavien inden for voksenmode til kvinder, og det er en position, der vil blive udbygget i de kommende år.

flereMest læste