Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
Fredericia Teater
Søren Malmose/Fredericia Teater Uddrag fra "Avenue Q" er en del af Reumert showet, som bliver sendt på direkte tv og overværet af 1500 publikummer i Operaen - heriblandt kronprinsparret.
Fredericia Teater
Søren Malmose/Fredericia Teater Uddrag fra "Avenue Q" er en del af Reumert showet, som bliver sendt på direkte tv og overværet af 1500 publikummer i Operaen - heriblandt kronprinsparret.

Fredericia Teater slået| af kollegerne i Aarhus| i årets største prisfest

Publiceret: 29.04.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Foran en fyldt Operaen i København og kronprinsparret løb Aarhus Teater og Leonard Cohen Teaterkoncerten i stedet med prisen.

Årets Reumert indstiftedes i 1998 af Bikubenfonden.

Formålet med priserne er at sætte fokus på den levende scenekunst. Både for at hædre nogle af landets største kunstnere og for at stimulere interessen for det levende teater.

26 kategorier
Priserne i de 26 kategorier uddeles til både ensembler, enkelte skuespillere, instruktører, dramatikere og scenografer samt til talenter inden for forskellige af teatrets og scenekunstens felter.

Den fornemste pris er Bikubens Hæderspris. Den gives til en kunstner, der gennem en årrække har spillet en stor rolle for dansk scenekunst. Som har inspireret publikum og kolleger, og som har respekt for sin opgave og er nyskabende i sin fortolkning, oplyser Reumert Komiteen på sin hjemmeside.

Glasmaleri og 50.000 kr.
Maleren og grafikeren, Hans Voigt Steffensen, har skabt Årets Reumert logoet.

Med hver Årets Reumert pris, bortset fra talentpriserne, følger et unikt glasmaleri af Hans Voigt Steffensen og i de fineste kategorier - blandt andet Årets Musikteater - følger desuden 50.000 kroner.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik