Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
Australia Markets
AP Photo/Polfoto Aktierne falder på de asiatiske markeder.
Australia Markets
AP Photo/Polfoto Aktierne falder på de asiatiske markeder.

Horsensianer| fører| aktiespillet

Publiceret: 01.05.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Christian Ingemann
Han har skabt et afkast på ikke mindre end 20,42 % og har derfor forvandlet sin fiktive mio. kr. til godt og vel 1,2 mio. kr. Vejlenseren Kurt Andersen samt Thomas Buhl-Olsen fra Brædstrup følger efter på anden- og tredjepladsen, men forfølgerne er næsten 70.000 kr. efter førerhunden.

- Der er ingen tvivl om, at hvis man er voldsomt bagud i spillet, er man nødt til at tage nogle chancer for at komme opad i hierarkiet, fortæller Bjarne Hjortflod, investeringsrådgiver ved Sydbanks investeringscenter i Horsens.

- Det gælder formentlig om at satse noget mere på enkelt-papirer med hele porteføljen. Og her kan offentliggørelsen af diverse kvartals-regnskaber i de kommende dage spille en afgørende rolle, tilføjer han.

SAS og GN Store Nord offentliggør således regnskaber torsdag, mens det i næste uge meddeles, hvordan det gik Pandora, TDC, Carlsberg, NKT, Danske Bank og William Demant i årets første kvartal.

Aktiespillet slutter den 1. juni.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik