Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

frdb.dk
Vejret11 º C
MH
FC Fredericia sejr
MH
FC Fredericia sejr

FC Fredericia hjalp |Vejle Kolding| ved at slå Randers

Publiceret: 06.05.2012 06:00
Anders Møllenberg

Klik her for at se samtlige annoncer

Fredericia drillede for anden uge i træk ét af rækkens tophold. Sidste søndag hentede fredericianerne et point mod Vejle Boldklub Kolding, og søndag gik det ud over Randers FC.

På Auto C Park i Randers snuppede FC Fredericia alle tre point med en overraskende sejr på 1-0 på et mål i begyndelsen af anden halvleg sat ind af eks-VB'eren Henrik Smedegaard.

Og netop den sejr betyder, at Vejle Kolding stadig kun er fire point efter en oprykningsplads trods nederlaget lørdag til Esbjerg. Og dermed endnu inden for rækkevidden af en oprykning. Havde Randers slået Fredericia, havde oprykningen nok været utopi for Vejle Boldklub Kolding med syv point op til andenpladsen.

Randers FC var mest på bolden i kampens indledning, men FC Fredericia kom til den første mulighed. Efter små ti minutter spillede Martin Mikkelsen fikst Jesper Luth fri, men Luth misbrugte. Generelt kom hjemmeholdet dog til de fleste muligheder i første halvleg. Lasse Riise havde en god afslutning efter et kontraangreb, og Frank Kristensen havde et fint hovedstød.

FC Fredericia fik scoret inden pausen, da Jesper Luth med en hovedet passerede David Outsted, men linjevogteren flagede for offside, og første halvleg sluttede uden mål.

Mål kom der straks fra anden halvlegs start, og det kom fra en meget uventet kant, Henrik Smedegaards venstre fod. Han afsluttede efter et fint opspil uden chance for David Ousted.

Scoringen betød, at Randers FC lagde et tungt pres på gæsterne, og Kenneth Falkenberg måtte afværge et tørt hug fra Chris Sørensen. Kort efter var Falkenberg passeret, men overliggeren kom i vejen for et hovedstød fra Frank Kristensen.

Derefter vekslede tingene fra side til side. Frank Kristensen kom til stor skudmulighed, og i den anden ende var Henrik Smedegaard tæt på rollen som dobbelt-målscorer, men han skød over.

Mod slutningen forsøgte Randers FC med en belejring af FC Fredericias straffesparkfelt, men gæsterne bevarede roen, og værterne kom ikke til de helt store muligheder.FC Fredericia spiller næste gang på søndag, når det gælder hjemmekampen mod Brønshøj

flereMest læste