Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk

Anklager tilfreds med narkodomme

Publiceret: 07.05.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Søren Rahbek
Kristian Skovmand Juhl fik ti års fængsel, Kim-Adler Thorsted otte år, Nicolai Norup Yding syv år og Berit Pedersen fem års fængsel.

- De tre mænd er dømt i overensstemmelse med anklageskriftet, og Berit Pedersen er alene frifundet for et forhold vedrørende forsøg på køb af hash. Det er jeg tilfreds med. Med dommen er der sendt et klart signal om, at det koster mange års fængsel at handle med narko. Ingen af de fire er tidligere dømt for narkohandel, siger anklager Lise Hebsgaard.

I retten reagerede de tre mænd slet ikke følelsesmæssigt på dommen, mens Berit Pedersen måtte tørre en tåre bort med en kleenex.

Hendes familie overværede domsafsigelsen, og det samme gjorde cirka 10 af de dømtes venner.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik