Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
Britain Soccer FA CUP Final
Polfoto Liverpools Daniel Agger (t.h.) kæmper om bolden med Chelseas Didier Drogba.
Britain Soccer FA CUP Final
Polfoto Liverpools Daniel Agger (t.h.) kæmper om bolden med Chelseas Didier Drogba.

Liverpool ydmyger CL-finalisterne Chelsea

Publiceret: 08.05.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Ritzau

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
Det ville selvfølgelig have været bedre, hvis det var sket for fire dage siden i FA Cup-finalen på Wembley.

Men på trods af, at kampen ikke havde nær den samme betydning, virkede Liverpool-spillerne alligevel pænt glade for 4-1-sejren over Chelsea hjemme på Anfield tirsdag aften.

Bortset fra Arsenal er der da heller ingen hold ud over Liverpool, der har scoret fire mål eller flere mod Chelsea i en sæson, hvor London-klubben har spillet sig i Champions League-finalen.

Sejren blev grundlagt i 10 forrygende minutter i første halvleg, hvor Liverpool scorede tre gange.

Det var Luis Suárez, der efter et kvarters spil satte Liverpool i gang med et energisk ryk fra højrekanten og en tunnel på John Terry. Hans skud blev snittet af Mikael Essien, som dermed snød sin egen målmand.

Kort efter så Terry igen ikke alt for godt ud, da han gled og forærede Jordan Henderson en stor chance, som han ikke misbrugte.

Og søreme om ikke også Daniel Agger blandede sig i målscoringen. Han nød godt af holdkammeraten Andy Carrolls tilbagelægning efter et hjørnespark, som blev sat ind uden større dikkedarer.

Chelsea fik et lille håb om oprejsning, da Ramires reducerede kort inde i anden halvleg, men det fik målmand Ross Turnbull hurtigt ødelagt.

Petr Cechs reserve ville cleare bolden, men sparkede den lige ud til Jonjo Shelvey, der lukkede kampen med sit mål til 4-1.

Og så kunne sejren endda være blevet endnu større, hvis Stewart Downing ikke havde brændt det straffespark, som Liverpool blev tilkendt lige før pausen.

Det skal nævnes, at Chelsea ikke lagde alt for mange kræfter i et opgør, som reelt ikke havde nogen betydning sammenlignet med den Champions League-finale, der venter.

Spillere som Petr Cech, Ashley Cole, Frank Lampard, Juan Mata og Didier Drogba blev sparet, og indsatsen stod ikke mål med den i lørdags, hvor holdet vandt FA Cuppen med en 2-1-sejr over netop Liverpool.

Liverpool rykker med sejren op på ottendepladsen og har mulighed for at overhale lokalrivalerne fra Everton i sidste spillerunde. Chelsea er derimod låst på den sjettepladsen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik