Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?
Dit valg huskes i 30 dage

frdb.dk
Vejret12 º C
drab give 200412
På denne ejendom på adressen Ringivevej 90 mellem Give og Ringive er den dræbte 38-årige kvinde fundet.
drab give 200412
På denne ejendom på adressen Ringivevej 90 mellem Give og Ringive er den dræbte 38-årige kvinde fundet.

Politiet |søger vidner| i drabssag

Publiceret: 09.05.2012 06:00
Søren Rahbek

Klik her for at se samtlige annoncer

Politi søger vidner, der kan hjælpe med at afdække, hvad der skete mellem kl. 6.30 og 7.00 torsdag den 19. april, da en 38-årig kvinde fra Litauen blev dræbt.

Hendes 38-årige mand, som hun var ved at blive skilt fra, er sigtet for drabet, og han har siddet fængslet siden et grundlovsforhør fredag den 20. april.

Politiet har fået en interessant henvendelse fra en kvinde, der på drabsdagen - den 19. april - mellem kl. 6.30 og 7.00 - så en bil, der kan være den drabssigtedes Audi A6.

- Kvinden kørte ad Billundvej i en bordeauxfarvet Opel Astra i retning mod nord. Lige syd for Hedebyvej bemærkede kvinden en sort stationcar, der holdt i græsrabatten ved vejen. Der var ifølge kvinden tale om enten en VW Passat eller en Audi A6 med tonede ruder og runde baglygter. Bilen havde fire døre og stor bagklap, siger Ole Pedersen, der er en af efterforskerne i sagen.

Kvinden bemærkede ingen personer ved bilen på det tidspunkt, men kort efter mener hun, at bilens forlygter blev tændt.

Politiet vil gerne have fat i ejeren af den sorte bil, så man kan få afkræftet, at det er den drabssigtedes bil. Eller vidner, der kan bekræfte kvindens iagttagelser i tidsrummet mellem 6.30 og 7.00.

Vidner i knaldrød bil
To mænd i en knaldrød bil, der kom kørende ad Hedebyvej, mens kvinden passerede den sorte bil, har i særdeleshed politiets interesse.

- Kvinden bemærkede bilen, som hun synes kørte stærkt. Hun var bange for, at bilen ikke ville holde tilbage ved Billundvej og blinkede derfor til chaufføren med lygterne. Det reagerede chaufføren i den røde bil på ved at give kvinden fuckfingeren, siger Ole Pedersen.

Politiet er i denne sammenhæng ligeglad med de to bilisters ytringer over for hinanden, understreger Ole Pedersen.

- Men vi vil meget gerne i kontakt med de to mænd, der kørte i den kompakte røde bil. Den ene mand havde kort, mørkt hår og var robust bygget, og vi håber, de kan bidrage med iagttagelser, siger Ole Pedersen.

Under alle omstændigheder vil politiet gerne høre fra dem. Andre vidner, der kørte ad Billundvej ved Hedebyvej mellem 6.30 og 7.00 må også meget gerne henvende sig til Sydøstjyllands Politi, der kan træffes på 114 eller 76281448.

flereMest læste