Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen

Du viderestilles til den mobile version af


Ønsker du at fortsætte?




Dit valg huskes i 30 dage

frdb.dk
Vejret16 º C
Albuen1_04-08-2011_T530M32.jpg
De blå flag blafrer nu igen fra Fredericias tre fineste strande. Her er det lokalformand for Friluftsrådet, Peter Rasmussen, og kommunens miljøudvalgsformand, Lisbeth Christensen (S), der onsdag sendte det til tops på Trelde Næs. - Foto: Morten Kiilerich
Albuen1_04-08-2011_T530M32.jpg

Kommunens |bedste |strande

Publiceret: 10.05.2012 06:00
Silas Bang

Klik her for at se samtlige annoncer

flag vil igen i år vaje på strandene og i en enkelt havn i Vejle Kommune. Fire af dem ligger i den gamle Børkop Kommune.
Den internationale Blå Flag Jury har via Friluftsrådet ligesom sidste år godkendt ansøgninger fra Fladstrand ved Hvidbjerg, selve Hvidbjerg Strand, Mørkholt Strand og Brejning Lystbådehavn.

Derudover er der igen blåt flag til Tirsbæk Strand, Ibæk Strand og Albuen.

Det Blå Flag tildeles ifølge Friluftsrådet til strande og havne, hvor der gøres en ekstra indsats for at beskytte miljøet og højne standarden til fordel for brugerne.
Flagene er brugernes garanti for, at der holdes rent og pænt og der er gode toiletforhold og affaldsspande. Ligeledes sikrer flaget funktionsdygtigt redningsudstyr, og at de besøgende informeres om god adfærd.

I alt er der tildelt 293 blå flag til strande og havne i Danmark i år. Det er 13 flere sikre steder at bade end sidste år. I alt 46 lande verden over uddeler blå flag.

De seks strande:
- Hvidbjerg Strand
- Tirsbæk
- Mørkholt Strand
- Ibæk Strand
- Albuen
- Fladstrand

Den ene havn:
- Brejning Lystbådehavn

flereMest læste