Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
Ukendt
Ukendt hans tüchsen, k, byrådsmedlem i billund
Ukendt
Ukendt hans tüchsen, k, byrådsmedlem i billund

Politiet efterforsker |sag mod| byrådsmedlem

Publiceret: 11.05.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Dorte Brandsen
Byrådsmedlem for De Konservative i Billund Kommune, Hans Tüchsen, blev i onsdags afhørt af politiet. Han er blevet anmeldt af indehaveren af værtshuset Miss Monroe i Sdr. Omme.

Ifølge Hans Tüchsen handler sagen om, at han skulle have misbrugt sit embede.

- Jeg fik at vide i tirsdags, at jeg er anmeldt. Jeg står helt uforstående over for det, siger Hans Tüchsen.

Hans Tüchsen sidder foruden i byrådet også i bevillingsnævnet.

Ifølge byrådsmedlemmet begyndte episoden for tre uge siden, da han talte med indehaveren af Miss Monroe i forbindelse med en politisag på værtshuset. Hans Tüchsen er angiveligt mistænkt for at true med at bruge sin indflydelse i bevillingsnævnet til at fratage Miss Monroe bevillingen efter samtalen med indehaveren.

- Jeg siger i løbet af samtalen til indehaveren, at det er uheldigt, at politiet kommer heroppe, og det er uheldigt, hvis bevillingsnævnet skal tage bevillingen, så de unge skal til Grindsted.

Optaget på mobil
Hans Tüchsen siger, han på ingen måde er interesseret i, at de unge skal tage til Grindsted for at gå på værtshus. Han vil hellere have, de bliver i byen. Han mener ikke, han har misbrugt sit embede - men han erkender, han ikke vidste, at han er at betragte som embedsmand, når han sidder i bevillingsnævnet.

- Jeg opfatter det som et venligt råd. Jeg har aldrig fået at vide, jeg ikke må give et godt råd, siger Hans Tüchsen, der føler, hans ytringsfrihed bliver truet.

Samtalen med indehaveren er ifølge JydskeVestkysten optaget med en mobiltelefon af indehaveren selv. Den båndede samtale skal Hans Tüchsen høre i nær fremtid hos politiet sammen med sin advokat, fortæller han til Vejle Amts Folkeblad.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik