Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
Benny F. Nielsen
Benny F. Nielsen 
runrig7#FRL
 
Benny F. Nielsen
Benny F. Nielsen 
Benny F. Nielsen
Benny F. Nielsen 
Benny F. Nielsen
Benny F. Nielsen 
Benny F. Nielsen
Benny F. Nielsen 

Runrig tager| Fredericia |med regnbue!

Publiceret: 02.06.2012 06:00
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Christian Ingemann
Selv om denne 2. juni næppe kan betegnes som særligt sommerlig, var vejrguderne alligevel med de populære musikere, da de gik på scenen lidt før kl. 21.

Godt tegn
- Det er den smukkeste regnbue, jeg nogensinde har set. Det tyder på en god aften, udbrød forsanger Bruce Guthro - og pegede mod det velkendte lysfænomen på himlen over Lillebælt bag Kastellets volde.

Mellem 5000 og 6000 begejstrede publikummer har indtaget arealet i bunden af Kongensgade. Deriblandt familien Schäfer fra Kolding.

Dejligt sted
- Runrig er det fedeste band. Og hvilket sted - her er dejligt, siger Dennis Schäfer, som har taget turen til Fredericia sammen med brødrene Mads og Lars samt farmand Jan.

Du kan læse en anmeldelse af lørdag aftens Runrig-koncert i mandagens udgave af Fredericia Dagblad.

 

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik