Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
 Selv om de er klædt helt i sort, er der ikke noget at være ked af. De funklende nye Ford Ka kører rigtig godt. Foto: Jesper Werge
 Selv om de er klædt helt i sort, er der ikke noget at være ked af. De funklende nye Ford Ka kører rigtig godt. Foto: Jesper Werge

Luksusplejerere kører også i Ka

Publiceret: 11.03.2014 17:30
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Luksusplejen i Vejle, der leverer privat hjemmepleje, har på bare tre år fået rigtig godt gang i virksomheden.

I dag er der således 24 ansatte i firmaet, som blandt andet netop har vundet en udbudsrunde med Vejle Kommune, og i den forbindelse indgået en femårig aftale.

Det har fået Luksusplejen til at lave en samarbejdsaftale med Bøje & Brøchner i Vejle, som skal levere biler til det fremadstormende firma.

God plads indenfor
- Vi har lige leveret disse fem Ford Ka, som allerede er blevet taget i brug. Det er jo dejligt, at vi har kunnet lande en aftale med Fouad Akileh, der driver firmaet, fortæller Henrik Lynnerup, erhvervskonsulent hos Bøje & Brøchner på Boulevarden i Vejle.

At valget er faldet på netop den lille Ford Ka handler om lave driftsomkostninger, god sikkerhed og fine køreegenskaber.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik