Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
 Når Legend of the Seas torsdag den 7. august anløber Fredericia Havn, giver Klub Folkebladet et begrænset antal fuldt betalende abonnenter mulighed for at komme med ombord. PR foto
 Når Legend of the Seas torsdag den 7. august anløber Fredericia Havn, giver Klub Folkebladet et begrænset antal fuldt betalende abonnenter mulighed for at komme med ombord. PR foto

Billetter til krydstogtskib blev revet væk

Publiceret: 07.07.2014 11:37
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Billetter til at komme ombord på et af verdens smukkeste krydstogtskibe, Legend of the seas, blev revet væk på lige godt en time, og der er nu meldt alt udsolgt.

Læs: Vil du med på et af verdens smukkeste krydstogtskibe

Krydstogtskibet lægger til i Fredericia den 7. august, og i den forbindelse havde Klub Folkebladet i samarbejde med FDM travel fået mulighed for at invitere et begrænset antal gæster ombord til en guidet rundvisning og frokost ombord.

Billetterne blev sat til salg kl. 10 mandag formiddag, og blot en time senere var alt udsolgt.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier






   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik