Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
 Anne-Mette Ravn adm. direktør i Hartmanns oplever en travl sommer i det danske vikar- og rekrutteringsbureau, og som i visse perioder kan have svært ved at dække efterspørgslen på vikarer. Arkivfoto
 Anne-Mette Ravn adm. direktør i Hartmanns oplever en travl sommer i det danske vikar- og rekrutteringsbureau, og som i visse perioder kan have svært ved at dække efterspørgslen på vikarer. Arkivfoto

Stor efterspørgsel på vikarer denne sommer

Publiceret: 29.07.2014 06:30
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
De danske vikarbureauer oplever en stor efterspørgsel på arbejdskraft denne sommer. Det gælder også for Hartmanns A/S, den største aktør på området i Fredericia.

- Landsdækkende oplever vi, at flere både store og små virksomheder efterspørger vikarer, end det var tilfældet i fjor. Samtidig er sommerferien den helt store vikarperiode, hvor vi generelt har flere vikarer ude, end resten af året.

Det fortæller Anne-Mette Ravn, adm. direktør hos Hartmanns.

Alene fra vikarbureauets kontor i Fredericia er der dagligt ca. 200 vikarer ude i job og det betyder, at man i alt har ca. 400 vikarer i gang i Fredericia-området og på Fyn.

Fleksibel ansættelse
Virksomhederne har også brug for hurtigt at kunne omstille sig, og det er med til at øge efterspørgslen på vikarer.

- En række produktionsvirksomheder har brug for hurtigere at kunne omstille sig end tidligere, og den fleksibilitet kan de få med ansættelse af vikarer, altså en fleksibel ansættelsesform, siger Anne-Mette Ravn.

Hun fortæller også, at man hos Hartmanns oplever, at de vikarer, som er i emnebanken, hurtigere får sig et fast arbejde i dag, end tidligere, og det ser hun som et tegn på den spirende optimisme på arbejdsmarkedet.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik