Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
 Mick (Emil Birk Hartmann) har en særlig evne til at forvandle et snekoldt København til sol og sommer - til glæde for Sille (Kristine Yde). Men det er ikke altid let at have Knald i Låget i en ”normal” verden. Foto: Fredericia Teater/Søren Malmose
 Barne-Mick (Daniel Hersig) sammen med fantasivennerne Carlos (Max-Emil Nissen) og Molly (Cecilie Greiber Alring). Ved hjælp af teatrets tekniske tryllerier har scenen lige forvandlet sig fra en alpetop til børneværelset. Foto: Fredericia teater/Søren Malmose
 Lars Mølsted (Leif) og Emil Birk Hartmann (Mick) i reklamebureauet Flaben, hvor minus bliver til plus. Desværre viser fantasiens kaninhul sig at være lidt for dybt for hovedpersonen Mick, der farer vild i penge og prestige og mister grebet om Askepot - i hvert fald for en tid. Foto: Fredericia Teater/Søren Malmose
 Mosters Bodega er et af omdrejningspunkterne i musicalen. Her holder Micks far (Ole Boisen) til sammen med Knud, som er en af de mange finurlige bifigurer. Foto: Fredericia Teater/Søren Malmose
 Mick (Emil Birk Hartmann) har en særlig evne til at forvandle et snekoldt København til sol og sommer - til glæde for Sille (Kristine Yde). Men det er ikke altid let at have Knald i Låget i en ”normal” verden. Foto: Fredericia Teater/Søren Malmose

En fantastisk hyldest til fantasien

Publiceret: 26.09.2015 12:02
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Exclusive

Se også...

Annonce

Klik på annoncen for at forstørre den
- Trods tårnhøjt niveau over hele linjen er den største bedrift i Shu-bi-dua - The Musical ikke at finde blandt mylderet af stjernestunder på scenen.

Den mest imponerende præstation ligger gemt i manuskriptet, som en række af Fredericia Teaters krøllede hjerner har udtænkt.

Shu-bi-dua musicalen kunne let være endt som en teaterkoncert, hvor historien mest var en undskyldning for at spille stribevis af hits fra det bedst sælgende danske navn nogensinde.

En fabelagtig hyldest til fantasien
I stedet har teatret skabt en spritny fortælling ud fra Shu-bi-duas kringlede tekstunivers, og historien er både fængende, rørende og relevant.

Med Mads Æbeløe Nielsen som hovedforfatter har teatret fundet den røde tråd gennem fire årtiers landeplager og skabt en fabelagtig hyldest til fantasien. Det er nærmest genialt.

Ikke mindst fordi fortællingen slår lignende musical-koncepter som ”We will rock you” (Queen) og Mamma Mia (Abba) med adskillige længder.

Du kan læse hele anmeldelsen i Fredericia Dagblag mandag eller allerede nu ved at logge ind her på siden.
Log ind og læs hele artiklen

Bliv abonnent

Opret dig som som bruger og få adgang til alle artikler. Det kræver, at du har et abonnement hos Fredericia Dagblad.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik