Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
 Process Engeering A/S, der ejes af Poul H. Jacobsen, var et poplært til modtager af Årets Erhvervspris. Han gav straks de 10.000 kroner videre til Sponsorpas Fredericia.
 Process Engeering A/S, der ejes af Poul H. Jacobsen, var et poplært til modtager af Årets Erhvervspris. Han gav straks de 10.000 kroner videre til Sponsorpas Fredericia.

Process Engineering var et populært valg til modtager af Årets Erhvervspris

Publiceret: 29.01.2016 11:32 | Senest opdateret: 29.01.2016 11:33
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Process Engineering A/S var et populært valg til modtager af Årets Erhvervspris, der blev uddelt for første gang i forbindelse med årets nytårskur.

Virksomheden, der blev grundlagt i 1999, ejes af Poul H. Jacobsen og har i dag 60 ansatte fordelt på fem afdelinger rundt i landet.

Hovedkontoret er på Strevelinsvej i Erritsø, og Poul H. Jacobsen havde sidste år den glæde at blive Gazelle-virksomhed, med baggrund i selskabets hurtige økonomiske vækst.

Det var direktøren for Business Fredericia, der motiverede årets erhvervspris, og Kristian Bendix Drejer fortalte, at virksomheden har et renomme der gør, at deres referenceliste tæller så forskellige og prominente navne som Arla Foods, Shell, Statoil, Dupont, Carlsberg, Mærsk, Union Engineering med flere.

Poul H. Jacobsen er født og opvokset i Fredericia, uddannet som smed på Superfos og siden uddannet Maskiningeniør.

Sammen med Årets Erhvervspris fulgte 10.000 kr., som Poul H. Jacobsen på stedet gav videre til Sponsorpas Fredericia, der yder støtte til unge, som har svært ved at betale for idrætsaktiviteter.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier


   Jysk Fynske Medier

   Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Det nye mediehus er landets tredjestørste med en budgetteret omsætning på 1,6 milliarder kroner og omkring 1325 medarbejdere. Koncernen udgiver 6 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 370.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 47 ugeaviser med et samlet oplag på mere end 1,1 millioner eksemplarer, ligesom koncernen ejer 3 lokalradioer med et gennemsnitligt ugentligt lyttertal på mere end 500.000. Hertil kommer en bred palet af digitale medier med mere end 1,2 million brugere og mere end 88 millioner sidevisninger. Endelig ejer Jysk Fynske Medier distributionsselskaber, et reklamebureau, et webbureau, grafiske virksomheder, trykkerier, filmselskaber og andre medierelaterede virksomheder.

   Adresse

   Fredericia Dagblad

   Nørrebrogade 5-7

   DK-7000 Fredericia

    

   Tlf: 75922600

   Fax:

    

   Kontakt os på e-mail

   Alle artikler, fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne side, stammer fra Fredericia Dagblad. Fredericia Dagblad har ophavsretten, jf. lov om ophavsret.

   Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis | Cookie- og Privatlivspolitik