Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
 Jesper Sørensen - her bag Oliver Feldballe - havde i går FC Fredericia-spillerne samlet for første gang i år, da klubben tog hul på forberedelserne til den kommende sæson.foto: martin ravn
 Mamadou Soro Nanga var i efteråret førsteangriber hos FC Fredericia. Han får mere support i den kommende halvsæson, da klubben kigger efter offensiv forstærkning.foto: martin ravn.
 Jesper Sørensen - her bag Oliver Feldballe - havde i går FC Fredericia-spillerne samlet for første gang i år, da klubben tog hul på forberedelserne til den kommende sæson.foto: martin ravn

En sluttet men frisk flok er klar til den nye sæson hos FC Fredericia

Publiceret: 10.01.2017 11:26 | Senest opdateret: 10.01.2017 11:27
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
En sluttet flok på 16 spillere plus en ung og på divisionsplan uprøvet stopper.

Det er foreløbig materialet hos FC Fredericia, som mandag indledte træningen frem mod den kommende halvsæson.

Den unge stopper er Nikolaj Balle Jelling, som i efteråret spillede seriefodbold i Hover IF.

- Han får chancen for at vise sig frem. Vi må se, hvor længe han træner med, sagde Jesper Sørensen, træner for FC Fredericia.

Det er ingen stor trup, men til gengæld glæder Jesper Sørensen sig over, at alle er friske.

- Det ser ud til, at alle har forberedt sig godt og kommer i en fin forfatning, sagde Jesper Sørensen.

Ingen i FC Fredericia-truppen trækker skavanker med sig fra efteråret, og på det punkt adskiller vinteren 2017 sig fra de seneste par gange, Jesper Sørensen tog imod spillerne efter en længere pause.

- For et år siden døjede Dennis Høegh og Oliver Feldballe med skader, og i sommer havde Sune Kiilerich store problemer. Den slags er vi heldigvis forskånet for nu, sagde Jesper Sørensen.

- Men der skal nok nå at komme noget, tilføjede han med et skævt smil.

Godt med tidlig kamp
Når skaderne og småskvankerne dukker op, har Jesper Sørensen formentlig fået flere at vælge blandt, da planen er, at FC Fredericia-truppen antalsmæssigt rammer 20 spillere og dermed når en størrelse som i efteråret.

Foreløbig er der 16 mand og spilleren fra Hover IF til rådighed for Jesper Sørensen, som allerede på fredag første gang denne vinter sender spillerne i kamp.

- Det er måske tidligt, men det passer mig fint. Vi træner ikke vanvittigt hårdt i den første uge, så det er godt med en kamp, sagde FC Fredericia-træneren.

I alt er der planlagt syv testkampe frem mod forårspremieren i begyndelsen af marts, og muligvis kommer der yderligere én til.

- Jeg vil gerne spille kampe. Vores træninger kommer til at køre med mange skabelonøvelser, fordi vi skal forsøge at undgå de skader, som kommer ved almindelig spil til træning, sagde Jesper Sørensen og fortsatte:

- Det er vigtigt, vi passer på med hensyn til skaderne, når vi ikke er så mange.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier