Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
 Peter Kofod er kendt fra blandt andet den store bagedyst.
 Peter Kofod er kendt fra blandt andet den store bagedyst.

Konditormeister præsenterer nyfortolkninger af den klassiske kransekage

Publiceret: 11.01.2017 18:34
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Chefkonditor og konditormeister Peter Kofod - kendt fra Den store Bagedyst - viser nye variationer af den klassiske kransekage.

Det sker på søndag i forbindelse med Munkebjerg Hotels store kagebord.

Peter Kofod har i mere end 13 år arbejdet som chefkonditor hos Odense Marcipan, og i mange sammenhænge tilkaldes han som specialisten, når det handler om udvikling af nye konditor-kager. Sidst har han udviklet udfordringer til deltagerne i DR`s Den store Bagedyst - og efterfølgende vurderet deltagernes resultater.

Han er uddannet bager og sidenhen professionel konditormeister. Den titel erhvervede han i 1989 under et ophold i Heidelberg i Tyskland.

Smagsprøver og bage-tips
På søndag præsenterer han nye varianter af den klassiske kransekage i forbindelse med det store kagebord på Munkebjerg Hotel. Her vil han ligeledes tilbyde smagsprøver af de mange former for råmarcipan, han arbejder med - ligesom han uddeler bage-tips og besvarer spørgsmål om kager fra deltagerne i det store kagebord.

Munkebjerg Hotels kagebord frister med friskbagte boller, hjemmebagt kringle, årstidens tærter, lagkager, tørkager, gåsebryst og Munkebjerg Hotels legendariske othellolagkage. Kagebordet er dækket fra klokken 13.30 og frem til klokken 16.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier