Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
 Tre friske iværksættere på IBC Lillebælt (fra venstre) Casper Wernberg-Møller, Victor Villesen og Anders Eilersen Foto: Martin Ravn
 Annemette Skovgaard Jensen, lektor på IBC Lillebælt, følger de unge iværksættere tæt. Foto: Martin Ravn
 Casper Wernberg-Møller (tv), og Victor Villesen sælger bikinier på nettet, mens Anders Eilersen tilbyder dronefotos og -filmoptagelser. Foto: Martin Ravn
 Tre friske iværksættere på IBC Lillebælt (fra venstre) Casper Wernberg-Møller, Victor Villesen og Anders Eilersen Foto: Martin Ravn

Unge IBC-elever sælger bikinier fra webshop

Publiceret: 11.01.2017 15:15
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Flere af de studerende på IBC Lillebælt i Fredericia drømmer om en tilværelse som selvstændige erhvervsdrivende, når de om et, to eller tre år forlader skolen.

Derfor har flere studerende allerede egne virksomheder på nettet med bl.a. tilbud om drone-optagelser og salg af bikinier.

Innovationslinje
Skolens innovationslinje er målrettet iværksættere, og den tæller lige nu 180 elever, så der er ”last i ovnen” til mange nye små firmaer.

Blandt de unge studerende med iværksætterdrømme er Victor Villesen og Casper Wernberg-Møller, som er kompagnoner.

Anden webshop på to år
De to har ikke ligget på den lade side, mens de har været elever på IBC Lillebælt, for de driver allerede nu deres andet salgsfirma på nettet, det første er solgt igen.

- I år sælger vi bikinier på nettet, så må vi se, om det bliver en ligeså stor succes som de oppustelige sofaer, siger Victor Villesen.

De to forretningspartnere på IBC Lillebælt solgte deres første webshop med salg af oppustelige sofaer til en pige i København.

Victor Villesen vil gerne læse videre på CBS i København, når han er færdig på IBC Lillebælt.

Hans kompagnon, Casper Wernberg-Møller, er ikke tvivl om, hvad der skal ske, når han har sin HTX-eksamen.

- Jeg skal være selvstændig med eget firma, det er der slet ingen tvivl om, fastslår han, dog uden at kunne pege på, hvad hans fremtidige webshop på nettet skal kunne tilbyde, altså udover bikinier.

Iværksætterlyst
Annemette Skovgaard Jensen er lektor hos iBC Lillebælt, og hun følger de entreprenante unge tæt og glæder sig over den begejstring og iværksætterlyst, som de udstråler.

- Vi har en særlig innovationslinje her på skolen. Den er målrettet de unge, som gerne vil være selvstændige, og skulle klæde dem på til at komme videre ad den vej, siger hun.

Elever på innovationslinjen stifter bl.a. bekendtskab med konsulenterne hos Business Fredericia og får allerede i en ung alder adgang til et nyttigt netværk.

I næste uge er der åbent hus hos IBC Lillebælt på Mosegårdsvej 1 i Erritsø, så her kan unge fra begge sider af Lillebælt høre om de mange uddannelsesretninger, skolen tilbyder sine elever.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier