Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
 Blue Water Shipping øger antallet af arbejdspladser med 50 på selskabets nye superterminal i Taulov. Arkivfoto: Martin Ravn
 Blue Water Shipping øger antallet af arbejdspladser med 50 på selskabets nye superterminal i Taulov. Arkivfoto: Martin Ravn

Blue Water Shipping trækker medarbejdere hertil

Publiceret: 11.01.2017 14:24 | Senest opdateret: 11.01.2017 14:32
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Mindre end et halvt år efter, at Blue Water Shipping indviede sin store godsterminal i Dronningens Kvarter i DanmarkC, henter selskabet yderligere 50 medarbejdere hertil.

Biltransporter
Fremover bliver den 12.300 kvadratmeter store superterminal også hjemsted for disponering af Blue Waters biltransporter.

- For at få maksimalt udbytte af vores nye terminal har vi besluttet at ændre set-uppet omkring disponering af vores biltransporter. Det sker ved at samle omkring 50 af vores kompetente og dygtige dispontenter i et stærkt, dedikeret team i Taulov, fortæller Søren Nielsen, direktør for General Cargo i Blue Water Shipping.

Det nye team består af medarbejdere fra kontorer i Taulov, Odense, Aarhus og Esbjerg. Derudover samler man syv ansatte i Søfragt Gateway, som koordinerer dele af container-transporterne.

Mange flytter med
Søren Andersen indrømmer gerne, at der er tale om en stor omvæltning for de ansatte, der bliver berørt af flytningen.

- Det er selvfølgelig en stor omvæltning for den del af vores ansatte, der er berørt, og vi er stolte over, at så mange medarbejdere har valgt at sige ja til at skifte arbejdsplads for at medvirke til en styrkelse af vores produktion, siger han.

På de 17 danske kontorer har Blue Water Shipping ca. 900 ansatte.

Har brugt 150 mio. kr.
Med terminal-byggeriet og nyt transport management system har Blue Water investeret omkring 150 mio kr i det grundlæggende fundament for firmaets biltransporter. Og gennem de seneste år har firmaet styrket sin position på vej-, sø- og luftfragt.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier