Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
 Medarbejder fra Caverion undgår skader på øjne og svælg efter arbejdsulykke på Shells raffinaderi tirsdag.A rkivfoto
 Medarbejder fra Caverion undgår skader på øjne og svælg efter arbejdsulykke på Shells raffinaderi tirsdag.A rkivfoto

Forbrændt installatør har fået 1. og 2. gradslæsioner

Publiceret: 15.02.2017 11:30
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Seneste melding fra el- og installationsvirksomheden Caverion i Fredericia er, at den medarbejder, der tirsdag kom slemt til skade i en arbejdsulykke, har det bedre. Efter omstændighederne.

Han har pådraget sig 1. og 2. gradsforbrændinger i ansigtet og på hænderne, men ikke skader på øjne og svælg.

Det oplyser direktør for Business Development i Caverion Danmark og Norge, Roar Andersen, til Fredericia Dagblad onsdag formiddag.

Elektrisk lyn sprang
Dansk Shell forklarede i en pressemeddelelse tirsdag, at teknikeren var på opgave på raffinaderiet, da der cirka klokken 10 skete en kortslutning under arbejde med en elektrisk installation.

En såkaldt lysbue resulterede efterfølgende i forbrændingerne, oplyser Roar Andersen. Det vil sige en slags vedvarende elektrisk udladning.

Hastet til Odense
Caverions medarbejder modtog førstehjælp, indtil ambulancen ankom og bragte ham til Odense Universitetshospital. Her er han stadig under behandling.

Politi, Arbejdstilsynet og Sikkerhedsstyrelsen er i gang med en indledende undersøgelse af ulykken, oplyser Shell.

- Meldingen fra Arbejdstilsynet og Sikkerhedsstyrelsen til os er, at alle relevante procedurer i forbindelse med arbejdet er fulgt af vores medarbejder, der er ingen anmærkninger, oplyser Roar Andersen fra Caverion, der har sit ene af to danske hovedsæder i Fredericia:

- Men internt sætter vi en granskning af hændelsesforløbet i gang. Det er fast procedure, og vi er i fortsat dialog med Arbejdstilsynet og Sikkerhedsstyrelsen.

Politi på stedet
Leder af Efterforskningscenter Syd i Sydøstjyllands Politi, vicepolitiinspektør Peter Balsgaard, fortæller, at politiet også kom til stedet efter arbejdsulykken tirsdag:

- Vores opgave var at sikre, at Arbejdstilsynet blev underrettet og nåede frem. De foretager gerningsstedsundersøgelsen for os og fremsender deres konklusioner.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier