Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
 Arkivfoto: Michael Bager
 Arkivfoto: Michael Bager

P-vagterne er tilbage i Middelfart

Publiceret: 16.02.2017 19:10
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Af Fyens.dk
Det bliver dyrt at parkere for længe i Middelfart Kommune. Fra 20. februar begynder Parkeringskontrol Nord at gennemføre parkeringskontrol i hele Middelfart Kommune - både på p-pladser, i gader og langs veje. Det betyder, at man risikerer en afgift, hvis man parkerer ulovligt.

- Det er træls at komme ud til en bil med en hilsen under viskeren. Men alternativet til kontrol er, at vi indfører betaling på p-pladserne. Og det ønsker vi ikke, påpeger borgmester Steen Dahlstrøm (S)

I en periode har der ikke været skrevet afgifter. Det skyldes, at Fyns Politi 1. september 2016 stoppede med at have p-vagter ansat til at udføre parkeringskontrol i de fynske kommuner. Fra 20. februar løser Parkeringskontrol Nord opgaven for Middelfart Kommune.

- Vi kan desværre se en tendens til, at de tidsbegrænsede pladser i midtbyen i Middelfart bliver optaget af biler, der holder parkeret meget længe. Det betyder, at det er svært for de handlende at finde en plads, når de skal ind i byens butikker, konstaterer Steen Dahlstrøm.

Den første uge slipper bilister, der holder ulovligt med en venlig henstilling. Fra den 27. februar bliver det så alvor, og man får en afgift på 510 kroner, hvis man parkerer ulovligt generelt. Afgiften for at holde ulovligt på en handicap-p-plads eller foran en ind- eller udkørsel er på 1020 kroner.

I Handelstandsforeningen i Middelfart glæder formand Kjeld Johansen sig over, at der nu igen skrives afgifter i kommunen.

- Som handelsby har vi en interesse i at sikre, at der er udskiftning af parkerede biler, siger Kjeld Johansen.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier