Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
 Vognmand Henrik Jessen har overtaget de resterende anparter i P.L. Jessen Aps. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
 Vognmand Henrik Jessen har overtaget de resterende anparter i P.L. Jessen Aps. Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Vognmandsforretning er atter familieejet

Publiceret: 16.02.2017 11:24
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Henrik L. Jessen har netop købt de resterende anparter i vognmandsfirmaet P.L. Jessen Aps. Dermed er virksomheden 100 procent tilbage på lokale hænder.

P.L. Jessen blev grundlagt i 2010, men i 2015 overtog Palle Staal Transport Aps i Jerlev ved Vejle vognmandsfirmaets aktiviteter og drev det videre. Henrik L. Jessen har taget sig af den daglige drift og ejet 40 procent af virksomheden, men den 14. februar 2017 overtog han de resterende anparter fra Palle Staal Transport Aps.

Fortsætter samarbejde
- Dengang havde vi dødsfald i familien, og vindene blæste ikke så gunstigt i branchen. Men de seneste to år har jeg drevet selskabet. Jeg har koncentreret min energi om at drive forretningen. Vi fortsætter samarbejdet med Palle Staal ligesom med andre vognmandsfirmaer i branchen, fortæller Henrik L. Jessen.

Personalet fortsætter
Dermed fortsætter vognmandsforretningen med blandt andet containerkørsel for både erhverv og private, små som store kraner til byggeri og industri samt salg og levering af alle former for grus og sand på Røde Banke 101-103.

P.L. Jessen har 10 biler og 14 ansatte. Det vil fremover være det samme personale, der betjener kunderne som hidtil. Virksomheden beholder sin placering på Røde Banke i Erritsø.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier