Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk
 Gokart har været en populær aktivitet i vinterferien i Fredericia. De små maskiner kan komme op på 55 kilometer i timen på den 250 meter lange bane hos Race Syd på Nordre Ringvej.
 Koncentration er vigtigt - og hvordan man kommer ind og ud af svingene.
 Fredag skulle familien Braae og Krabbe fra Skærbæk dyste mod hinanden - far Morten og børnene Marie, Berthel, Ulrik og Victor.
 Mor Merethe derimod valgte at se på fra sidelinjen.
 Kørerne kunne hele tiden holde øje med tider og placeringer.
 Der skal sikkerhedsdragt, hjelmhue og til sidst hjelm til. I gokarten er man spændt fast i en H-sele.
 Gokart har været en populær aktivitet i vinterferien i Fredericia. De små maskiner kan komme op på 55 kilometer i timen på den 250 meter lange bane hos Race Syd på Nordre Ringvej.

Familien på farten i ferien

Publiceret: 17.02.2017 17:17
 • Del
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email
 • Print
Far, mor og børn fra Skærbæk fejrede 50-års fødselsdag med gokartræs på Race Syd banen i Fredericia fredag:Der har været travlt i Race Syd gokartcenter i Fredericia i vinterferien.

Det fortalte Benjamin Hamborg Clement Klerens, der stod bag disken fredag, da Fredericia Dagblad kiggede ind i hallen på Nordre Ringvej:

- Ja, der har været godt fyldt, og på Valentins Dag i denne uge var der også flere par, hvor drengen og pigen kørte mod hinanden. En slags Valentins date. Men ellers er det mest familier, selskaber, julefrokoster, polterabender og firmaer, der kommer her.

Denne dag var det familien Braae og Krabbe fra Skærbæk, der skulle ned i de små gokarts med hver 6,5 hestekræfter, en motor på 190 kubikcentimeter og en topfart på 55 kilometer i timen.

Fødselsdag med fart
Mor Merethe stod dog over, men far Morten havde valgt at fejre sin 50-års fødselsdag med fart over feltet i en dyst med børnene Marie, Berthel, Ulrik og Victor.

De skulle ud i et såkaldt mega grand prix på 3 gange 24 runder på den 250 meter lange bane med både lige strækninger og lumske sving.

Det handler om sving
Og netop ens færdigheder i sving ville være afgørende for en god placering, forklarede Benjamin Hamborg Clement Klerens.

Skarpt ind eller gennem svinget i en mere blød bue? Efter et par prøverunder finder man normalt den optimale skæring.

- Vi skal bare have en hyggeeftermiddag, sagde Morten Braae:

- Vi har lige været i Harzen og holder så festen senere, når det bliver varmere, tilføjede Merethe Krabbe.

Seneste web-tv


  Seneste gallerier