Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk

Vilkår for anvendelse af Net-Avis og E-avis

Brugeradgang
Adgangen til e-avisen på hsfo.dk/vafo.dk/frdb.dk er personlig. Brugernavn og adgangskode må ikke deles af eller uddeles til andre end medlemmer af abonnentens husstand.

Erhvervsvirksomheder, som køber adgang, må ikke lade flere medarbejdere dele disse adgange medmindre andet er aftalt med Jyske Medier.

Der kan kun være en bruger logget på af gangen.

Såfremt brugernavn/adgangskode eller adgangen til e-avisen misbruges på nogen måde, forbeholder Jyske Medier sig ret til at lukke adgangen til e-avisen med øjeblikkelig virkning.

Kopiering m.v.

Artikler, fotografier, grafik og anden offentliggørelse på Jyske Mediers website hsfo.dk/vafo.dk/frdb.dk - herunder e-avisen - stilles til rådighed for visning/læsning.

Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til dit eget personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.


Der må tages enkelte kopier på papir (udprint) til privat brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte en artikel m.v., herunder heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Jyske Medier.

Hvis du er i tvivl om, hvad og hvordan du må kopiere, så kontakt altid
Jyske Medier på tlf. 7627 2000 eller på e-mail: internet@horsens-folkeblad.dk

Behandling af personoplysninger

Jyske Medier indsamler på forskellig vis oplysninger om vores brugere. Nedenstående retningslinjer beskriver nærmere, hvilken type informationer vi indsamler, hvordan vi behandler disse data, og hvem du kan kontakte, såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Generelt beder Jyske Medier kun om personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du opretter brugeradgang, køber et abonnement til e-avisen eller ønsker at få yderligere information om Jyske Medier m.m. Personlige oplysninger begrænser sig primært til e-mail-adresse, navn, postnummer, køn og alder, men kan også indeholde andre oplysninger som interesser, internetkendskab etc.

Tilmelding til tjenester og ydelser på hsfo.dk/vafo.dk/frdb.dk, herunder e-avisen, er baseret på frivillighed, og de identificerbare oplysninger, du afgiver, bruges udelukkende internt på Jyske Medier til at opnå større kendskab til vores brugere og hjælpe os med kontinuerligt at forbedre hsfo.dk/vafo.dk/frdb.dk.

Jyske Medier gemmer ikke navne og e-mail-adresser på brugere, der har afmeldt tjenester, og som har deltaget i eksempelvis konkurrencer.

Opbevaring af personoplysninger

Det er vigtigt for Jyske Medier, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til alle registrerede brugerdata på www.hsfo.dk er begrænset til medarbejdere på Jyske Medier og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende, for at afgøre om oplysninger om vores brugere håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til brugerens rettigheder.

Det er dog desværre ikke muligt at garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Når data sendes og opbevares elektronisk, er der altid en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til beskyttede data, før de når vores servere. Så selvom Jyske Medier forsøger at beskytte dine personlige oplysninger på bedste vis, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af nogen information. Du sender altså dine data på eget ansvar.

Når du registrerer dig på www.hsfo.dk eller på anden vis opgiver dine oplysninger, videregiver eller sælger Jyske Medier under ingen omstændigheder oplysninger, som kan forbindes med identificerbare individer til tredje part uden din tilladelse. Ligesom logfiler og anden standardinformation heller ikke bliver videregivet eller solgt til tredje part.


Links til eksterne websteder

På www.hsfo.dk findes links til eksterne websteder. Jyske Medier indestår ikke for kvaliteten og indholdet af det materiale, hvortil der fra www.hsfo.dk linkes til andre websteder. Dette gælder også for websteder, som fremtræder inden for rammen af www.hsfo.dk. Jyske Medier påtager sig heller ikke ansvaret for (mis)brugen af personlig identificerbare oplysninger på de pågældende websteder. Jyske Medier opfordrer derfor til, at du gennemlæser persondatapolitikker, fortrolighedserklæringer, juridiske erklæringer etc., når du besøger disse websteder.

Ændring af retningslinjer

Den hurtige udvikling af internettet kan gøre ændringer i vores behandling af private oplysninger nødvendige. Jyske Medier forbeholder sig derfor ret til at opdatere og ændre retningslinjerne i nærværende dokument. Når vi gør det, retter vi også datoen for 'senest opdateret' nederst i dokumentet. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Jyske Medier dig besked ved at anbringe en meddelelse på en fremtrædende plads på www.hsfo.dk.

Din tilkendegivelse og ændring/sletning af personlige data

Når du besøger www.hsfo.dk, accepterer du ovenstående retningslinjer.

Webredatør: Kristoffer Hamborg
Ansvarshavende chefredaktør: Alex Pedersen
Internetchef: Lars Juul


Har du kommentarer eller spørgsmål vedrørende ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte Jyske Medier på internet@horsens-folkeblad.dk eller telefon 7627 2000.
Siden er sidst opdateret: 24.10.2016 00:01