Luk vindueVælg abonnement

Tilbage
Åben shoppen i et nyt vindue
Tilbage til artiklen
frdb.dk

Tilmelding til Nyhedsbrev

Betingelser ved tilmelding til Nyhedsbrev hos Jyske Medier
Ved tilmelding til nyhedsbreve på Jyske Medier accepterer brugeren, at Jyske Medier løbende udsender nyhedsbreve, der giver et overblik over aktuelle nyheder. Det af Jyske Medier udsendte nyhedsbrev indeholder markedsføring i form af bannere eller lignende.
 
Indsamling af data
Ved tilmelding til Jyske Medier's nyhedsbreve giver du samtykke til, at Jyske Medier A/S registrerer de oplysninger, som du angiver ved tilmeldingen samt til videregivelse jf. punktet "oplysningerne".
Vi registrerer således din e-mailadresse, navn, adresse, dit køn, dine interesseområder og dit mobiltelefonnummer. Vi registrerer endvidere oplysningen om, hvorvidt vi må kontakte dig på sms, brev samt hvilke produkter du ellers udnytter hos Jyske Medier A/S.
 
Formålet med indsamlingen
Oplysningerne anvendes til at udsende e-mails, sekundært breve og sms med tilbud og rabatter fra Jyske Medier A/S og koncernforbundne selskaber.
 
Oplysningerne
Oplysningerne indsamles alene til internt brug og opbevares på en sikret server, hvortil kun den dataansvarlige og dennes befuldmægtigede har adgang.
Oplysningerne hverken sælges, udlejes eller videregives til tredjemand. Opfyldelse af forpligtelser over for dig kan nødvendiggøre videregivelse af oplysninger til tredjemand fx hvis du bestiller en ydelse via det udsendte nyhedsbrev. Firmaer eller samarbejdspartnere, der får adgang til dine oplysninger, har ikke lov til at bruge dem til andet end at assistere Jyske Medier A/S i at efterkomme dine forespørgsler. Oplysningerne slettes, hvis du framelder dig.
 
Dine rettigheder
Dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af personoplysninger følger af lov om behandling af personoplysninger.

Du har ret til at få at vide, hvad vi har registreret om dig (indsigtsret). Du har også ret til at gøre indsigelse imod vores registrering. Du har endvidere ret til berigtigelse, sletning og blokering. Du kan endvidere tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler oplysninger om dig. Læs mere på www.datatilsynet.dk
Jyske Medier er endvidere underlagt markedsføringsloven, herunder reglerne om god markedsføringsskik.
 
Adresse og kontakt på dataansvarlig
Jyske Medier A/S
Søndergade 47
8700 Horsens
E-mail: mifi@jyskemedier.dk
Siden er sidst opdateret: 24.10.2016 00:01