4354 borgere har - foreløbig - lagt billet ind på at opleve Obama

Når Barack Obama den 28. september besøger Syddansk Universitet i Kolding, så er ti af deltagerne fundet ved lodtrækning. Foreløbig har 4354 borgere tilmeldt sig lodtrækningen. Det er økonomiudvalget, der har besluttet, at ti af kommunens 27 billetter skal gå til ti tilfældigt udvalgte Kolding-borgere. Arkivfoto: Siphiwe Sibeko/Reuters/Ritzau Scanpix

4354 borgere har - foreløbig - lagt billet ind på at opleve Obama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 24 timer har 4354 Kolding-borgere været forbi kommunens hjemmeside for at deltage i lodtrækningen om ti fribilletter til Obama-besøget den 28. september.

Kolding: Der er mindst 4354 lodder i puljen, når der den 24. september bliver trukket lod om ti billetter, der giver adgang til at se Obama i Kolding.

Kolding Kommune råder over 27 billetter til arrangementet på Syddansk Universitet, og økonomiudvalget har besluttet, at ti af billetterne går til borgere i Kolding, der vil deltage i lodtrækningen.

- Når nu politikerne i økonomiudvalget har besluttet, at de gerne vil deltage i eventen, og så vil invitere 10 borgere med, så er det fedt, at der er så mange, der har lyst til at deltage. Jeg synes, det en vældig stor interesse efter et døgn, siger Lars Svoger, der er kommunikationschef i Kolding Kommune.

Sådan deltager du i lodtrækningen
Tilmeld dig lodtrækningen via Kolding Kommunes hjemmeside: www.kolding.dk/billetSidste frist for at deltage er torsdag den 20. september kl. 24

Udtrækningen vil foregå i byrådssalen den 24. september kl. 10.

Har du ikke adgang til internettet hjemmefra så gå på biblioteket og få hjælp til at tilmelde dig lodtrækningen.

Stolthed over besøget

Lodtrækningen foregår mandag den 24. september klokken 10 på Kolding Rådhus, hvor borgmesteren og redaktøren på JydskeVestkysten i Kolding og Ugeavisen Kolding, Laust Tuxen Hedegaard, finder navnene på de ti heldige vindere, som får direkte besked.

- Det er et arrangement for studerende og erhvervslivet, og så foregår det på engelsk. Det her viser, at der er rigtige mange i Kolding, der føler en stolthed over, at Obama kommer til byen, og de gerne vil deltage, siger Lars Svoger.

For at kunne deltage i lodtrækning skal du bo i Kolding Kommune og være over 18 år.

Har I sat et tal på, hvor mange I håber, der vil deltage i lodtrækningen?

- Nej, vi er bare glade for, at så mange som muligt får tilbuddet om at være med, siger Lars Svoger.

Flere borgere har forsøgt at komme med i puljen med sit navn flere gange. Men det er spildte kræfter at udfylde tilmeldingen flere gange. Kommunikationschefen oplyser, at alle dubletter bliver sorteret fra.

4354 borgere har - foreløbig - lagt billet ind på at opleve Obama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce