Bilister frygter ulykker: Få dog fjernet den bil

Denne blå Saab har holdt parkeret med et hjulpar på vejen på Grønlandsvej i flere måneder. Nu skulle den være på vej væk. Foto: Mogens Gregers Madsen

Bilister frygter ulykker: Få dog fjernet den bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Siden november har en bil holdt efterladt på travl tilkørselsvej til motorvejen. Flere trafikanter har anmeldt sagen til politiet, fordi de frygter et uheld. Ifølge vagthavende fjernes bilen nu.

Vejle: Siden november har en blå Saab holdt meget umotiveret parkeret med et hjulpar på asfalten på Grønlandsvej tæt på tilkørslen til motorvejen. Flere forbipasserende har anmeldt sagen til politiet, fordi de har bidt mærke i den efterladte bil.

- Jeg ringede tilbage i november og igen i december. Jeg kører lastbil og har været tæt på at påkøre bilen to gange. Jeg forstår ikke, at den bil ikke bliver fjernet - den har jo nummerplader på, siger chauffør Per Hemmingsen.

Han har kontaktet Vejle Amts Folkeblad i håb om, at en artikel om bilen, kan få sat skred i tingene.

- Det kan jo også være, at der gemmer sig en spændende historie bag det efterladte køretøj, lyder det fra chaufføren.

Biltyv gik fra bilen

En brik af historien kan en anden trafikant bidrage med.

- Jeg ved fra en af mine kolleger, der ligesom jeg har ringet til politiet om den blå Saab, at den angiveligt er blevet stjålet og efterladt på Grønlandsvej af en tyv, lyder det fra Michael Bejer fra Haderslev.

- Jeg så det ikke selv, men ifølge kollegaen gik der en mand fra bilen til fods ind mod Vejle. Jeg har selv anmeldt den efterladte bil til politiet, fordi jeg ikke kunne forstå, at den blev stående. Beskeden jeg fik var, at ejeren ikke kunne finde sin reservenøgle, og derfor tog det lidt tid, tilføjer Michael Bejer, der pendler fra Haderslev til Vejle hver dag, og derfor har fulgt "bil-sagen" dagligt.

Nu bliver den fjernet

Historien om den gående biltyv og den forsvundne ekstranøgle, kender Sydøstjyllands Politi ikke noget til. Men ifølge vagthavende Halfdan Kramer fra stationen i Horsens, er der godt nyt til trafikanterne på Grønlandsvej.

- Jeg kan fortælle, at bilen har skiftet ejer, og den nye ejer har lovet, at den bliver fjernet i løbet af et par dage, så det skulle meget gerne ske, forsikrer Halfdan Kramer.

Da journalisten spørger til en hvid Berlingo, som de seneste dage har stået efterladt på Boeskærvej i Vinding må politimanden melde pas.

- Den har vi ikke fået nogen anmeldelse o.

Journalisten gør herefter sin borgerpligt og anmelder den hvide bil, som har holdt til gene i flere dage. Nu vil tiden vise, hvornår den bliver fjernet...

Bilister frygter ulykker: Få dog fjernet den bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce