Højen: Politiet leder fortsat efter sidste mand i skudsagen

Torsdag blev en mand ramt af skud i Højen. Siden er to blevet varetægtsfængslet, og politiet leder fortsat efter en tredje person. Privatfoto

Højen: Politiet leder fortsat efter sidste mand i skudsagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 26-årig mand fra Vejle var ifølge politiet med til at transportere et skarpladt våben fra Mølleparken til Gammel Højenvej torsdag morgen.

Højen: Der har været telefonisk kontakt mellem politiet og en 26-årig mand fra Vejle, som var involveret i skudsagen fra Højen torsdag morgen.

Men manden er endnu ikke blevet anholdt, fortæller politikommissær Nicki S. Pedersen fra Efterforskningscenter Midt i Vejle.

- Vi har ikke kunnet finde ham, men jeg regner med, at vi fanger ham i løbet af ugen, hvis alt går efter planen, fortæller Nicki S. Pedersen.

Den 26-årige mand var torsdag morgen angiveligt til stede i det hus i Mølleparken, hvor der blev affyret et vådeskud, som ramte husets 31-årige beboer i lysken.

Enten umiddelbart før eller efter skuddet var affyret, bad beboeren den 26-årige vejlenser og en 36-årig mand - som blev varetægtsfængslet fredag - om at transportere det oversavede haglgevær fra adressen til et offentligt sted på Gammel Højenvej.

I grundlovsforhøret fredag erkendte den 36-årige at have været med til at transportere våbnet, men understregede igennem sin forsvarer, at han ikke var klar over, at geværet var skarpladt.

Ikke klar endnu

Både den 36-årige mand, og den 31-årige, som blev ramt af skuddet, er blevet varetægtsfængslet i fire uger ved grundlovsforhøret. De er sigtet for våbenbesiddelse af særligt skærpende karakter.

Den 31-årige blev fængslet in absentia, fordi han efter skuddet var behandlingskrævende. Han er siden blevet opereret flere gange og er endnu ikke klar til at blive stillet for en dommer rent fysisk, fortæller politikommissær Jesper Duus fra Efterforskningscenter Midt i Vejle.

- Lægerne bestemmer, hvornår han er klar. Før da gør vi ikke ikke noget, lyder det fra politikommissæren.

Højen: Politiet leder fortsat efter sidste mand i skudsagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce