Knivstik fandt sted i Vejles misbrugsmiljø

Kvinden og manden blev stukket flere gange, fremgik det af grundlovsforhøret. Begge er ifølge politiet uden for livsfare. Foto: Mette Mørk

Knivstik fandt sted i Vejles misbrugsmiljø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 43-årig kvinde blev onsdag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger. Hun er sigtet for forsøg på manddrab og nægter sig skyldig.

Vejle: To blev tirsdag stukket ned med en kniv i Byparken. Overfaldet fandt med al sansynlighed sted i Vejles misbrugsmiljø.

Det stod klart til grundlovsforhøret onsdag eftermiddag ved Retten i Kolding. En 43-årig kvinde fra Vejle er sigtet for forsøg på manddrab.

Episoden skete klokken 15.27, og kort efter blev hun anholdt. Kvinden blev varetægtsfængslet i surrogat i fire uger og nægter sig skyldig.

Anklager Line Dam Gotfredsen begærede dørene lukket af hensyn til efterforskningen, hvilket dommeren nikkede til under protester fra pressen.

Vores indtryk er, at det er foregået i misbrugsmiljøet, og at folk derfor kender hinanden på kryds og tværs.
Line Dam Gotfredsen, anklager

Flere skal afhøres

Derfor er det sparsomt med nye oplysninger i sagen. Dog mente anklageren, at den sigtede kvinde og de to ofre - en 37-årig kvinde fra Fredericia og en mand på 41 år fra Vejle - kom i de samme kredse.

- Mange er blevet afhørt, men politiet er ikke færdige. Vores indtryk er, at det er foregået i misbrugsmiljøet, og at folk derfor kender hinanden på kryds og tværs, sagde Line Dam Gotfredsen.

Episoden i Byparken blev overværet af vidner, som slog alarm. 

Hidtil har det lydt, at kvinden blev stukket i maven og manden i ryggen, men i retten stod det klart, at kniven ikke kun har ramt dem hver én gang. De blev begge indlagt på Kolding Sygehus og er ifølge Sydøstjyllands Politi uden for livsfare.

Stak ofre flere gange

- Sigtelsen lyder på, at sigtede har stukket første offer flere gange i ryggen, og at sigtede har stukket andet offer flere gange i maven og i armen, læste anklageren op fra sigtelsen, inden dørene blev lukket ind til retssal nummer seks.

Under de fem-syv minutter, første del af grundlovsforhøret varede, forholdt den 43-årige kvinde sig tavs ved siden af forsvarer Erling Christensen.

Kvinden var tydeligt påvirket af sagen og kneb undervejs et par tårer. Det brune hår var rodet efter en nat i detentionen, og hun bar klipklapper et par størrelser for store og ellers lyseblåt arresttøj.

Hele tirsdag eftermiddag og aften var Byparken spærret af med rødthvidt bånd, mens efterforskningen stod på.

Knivstik fandt sted i Vejles misbrugsmiljø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce