Nægtede at udtale sig i retten: 16-årig sigtet for kioskrøveri

I slutningen af juli blev Treldevejens Kiosk udsat for et røveri, hvor en mand truede sig til et kontantbeløb. Hele tiden har politiet haft en formodning om, at der var en medgerningsmand på fri fod. Torsdag blev endnu en ung mand varetægtsfængslet i sagen. Arkivfoto: Kathrine Jensen

Nægtede at udtale sig i retten: 16-årig sigtet for kioskrøveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To unge drenge sidder nu varetægtsfængslet for at have begået et røveri mod Treldevejens Kiosk i juli. Begge nægter sig skyldige, og den yngste ønskede ikke at sige noget i retten.

Fredericia/Kolding: En ung mand blev torsdag formiddag anholdt af politiet. Han sættes i forbindelse med røveriet mod Treldevejens Kiosk den 29. juli omkring klokken 20.

Den 16-årige dreng blev anholdt i lokalområdet, oplyser vicepolitiinspektør Frede Nissen.

Klokken 11 torsdag blev han fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Kolding, som blev holdt for lukkede døre. Her lød sigtelsen på, at han skulle - i forening med en nu varetægtsfængslet 17-årig - have røvet Treldevejens Kiosk. Den 16-årige nægtede sig skyldig og ønskede ifølge anklager Line Godtfredsen ikke at udtale sig i retten.

Kiosken og røveriet
Treldevejens Kiosk har været ejet af Karunakaran Ragunathan siden august 2010.På otte år har kiosken været udsat for fire røverier.

Senest i juli, hvor en mand truede sig til omkring 1000 kroner i kontanter.

I starten af august blev en 17-årig dreng varetægtsfængslet for røveriet.

Der har hele tiden været en formodning om, at der har været en medgerningsmand på fri fod.

Torsdag blev en 16-årig dreng varetægtsfængslet for at have begået røveri i forening med den 17-årige.

Den juli-aften, hvor der senest var røveri, var det indehaverens datter og mor, der var i butikken. Moderen slog blandt andet røveren med en moppe.

Slag med moppe

Anklageren anmodede om lukkede døre af hensyn til den sigtedes unge alder og det faktum, at han ikke ønskede at udtale sig.

I forvejen sidder en 17-årig dreng varetægtsfængslet, sigtet for røveriet mod kiosken. Han fik onsdag forlænget sin varetægtsfængsling frem til 26. september.

Røveriet - som de to angiveligt skulle have begået - foregik søndag den 29. juli omkring lukketid. Kasseekspedienten, som tilfældigvis også er datter af indehaveren, havde netop talt kassen op, hvorfor den ikke indeholdt mere end godt 1000 kroner.

Med en kniv i hånden var en af drengene gået ind i kiosken og truet sig til at få udleveret indholdet af kasseapparatet. På vej mod kasseekspedienten stødte han dog på moderen til kasseekspedienten, der var ved at vaske gulv. Hun slog ham med moppen og løb efterfølgende ud på gaden og råbte på hjælp.

Sagen efterforskes

Politiet brugte derefter en stor del tid på at eftersøge området omkring kiosken, men de fandt ikke knivrøveren. Den 17-årige blev anholdt få dage efter, mens den anden formodede gerningsmand altså nåede at være på fri fod væsentlig længere.

Siden røveriet har politiet ikke lagt skjul på, at de mente, der var en medgerningsmand på fri fod. Om det er ham, de har fanget, er uvist.

Frede Nissen ønsker ikke at kommentere på, hvorvidt man antager, at der er flere gerningsmænd på fri fod.

Den 16-årige unge mand blev varetægtsfængslet i syv dage. Anklageren havde anmodet om en varetægtsfængsling på fire uger, men det valgte dommeren altså ikke at imødekomme.

Frede Nissen fra Sydøstjyllands Politi oplyser, at "man stadig efterforsker sagen".

Nægtede at udtale sig i retten: 16-årig sigtet for kioskrøveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce