Pakkedistributør løfter igen omsætningen og tjener 121 mio. kr.

Den danske afdeling af GLS fortsætter med at vokse, og seneste regnskab viser et overskud på 121 millioner kroner. Virksomhedens danske hovedkontor ligger i Kolding. Virksomheden fortalte i november 2017, at selskabet investerer 100 millioner kroner i de danske aktiviteter. Foto: GLS

Pakkedistributør løfter igen omsætningen og tjener 121 mio. kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En af landets største distributører af pakker, GLS, der leverer pakker til private og virksomheder, løftede i seneste regnskabsår omsætningen med 204 millioner kroner.

Kolding: De britiske ejere af GLS har grund til at være godt tilfreds med resultaterne i det danske datterselskaber, der har hovedkontor i Kolding.

Virksomhedens seneste regnskab for det danske selskab, der dækker fra frem til udgangen af marts, viser, at flere danske kunder vælger GLS, når de skal sende en pakke.

Virksomheden, der er ejet af britiske Royal Mail, har således løftet omsætningen med cirka 204 millioner kroner fra 1,148 milliarder kroner til 1,353 milliarder kroner. Dermed fortsætter virksomheden med at vokse i Danmark.

Siden 2009-regnskabet er omsætningen steget mellem cirka 40 og 85 millioner hvert år. Sidste år steg omsætningen med 166 millioner kroner, og i år er omsætningen altså steget med 204 millioner kroner. Den stigende omsætning smitter også af på bundlinjen, der er steget fra 87 millioner kroner i 2016 til 121 millioner kroner i seneste regnskab.

Kort om GLS
GLS Denmark er en af de største pakkedistributører i Danmark. Virksomheden har hovedkontor i Kolding og otte depoter fordelt ud over hele landet. Virksomheden har mere end 1.500 pakkeshops, hvor kunder kan sende og modtage pakker.

Ingen kommentarer

Virksomhedens resultat på 121 millioner kroner er på linje med de forventninger, der var lagt for året, og virksomheden betegner i regnskabet resultatet som "tilfredsstillende" i det nuværende marked. JydskeVestkysten vil gerne have en kommentar fra den danske regionsdirektør, Karsten Klitmøller, men han oplyser, at GLS ikke kommenterer på regnskabet. Det er politikken i hele koncernen, oplyser direktøren.

Hele GLS-koncernen dækker i dag 41 europæiske lande og otte stater i USA. Virksomheden blev stiftet i 2000 og har hovedkvarter i Amsterdam. Året efter etablerede virksomheden sig i Danmark, og i dag har virksomheden mere end 1500 pakkeshops i Danmark.

Væksten i firmaet betyder, at medarbejderstaben i det danske selskab er vokset i 2017. Ved aflæggelse af regnskabet i juni var der i gennemsnit 505 fuldtidsansatte mod 452 i 2016.

Virksomheden meddelte i slutningen af november 2017, at det danske datterselskab vil investere 100 millioner kroner på landsplan. Virksomheden investerede omkring 60 millioner kroner i afdelingen i København, hvor man byggede en fjerde bygning og et nyt sorteringsanlæg. Samtidig meddelte virksomheden, at den ville udvide depoterne i Odense og Herning.

Pakkedistributør løfter igen omsætningen og tjener 121 mio. kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce