Politiet: Ingen forbrydelse bag mistænkeligt dødsfald i Hejls

Den 70-årige blevet fundet død på sin adresse i Hejls. Politiet vil ikke fortælle, hvor manden boede. Politiet regner med at lukke sagen fredeligt inden for et par dage. Arkivfoto: Søren Gylling

Politiet: Ingen forbrydelse bag mistænkeligt dødsfald i Hejls

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligt tirsdag forudså vicepolitiinspektør Frede Nissen, at sagen om et mistænkeligt dødsfald i Hejls ville få en stille og fredelig afslutning. Den forudsigelse holdt stik, da politiet tirsdag eftermiddag offentliggjorde, at der ikke ligger en forbrydelse bag dødsfaldet.

Hejls: Mandag ved middagstid var der et større politiopbud ved en adresse i Hejls. Her blev en 70-årig mand fundet død, og Sydøstjyllands Politi meldte om aftenen ud, at der var tale om et mistænkeligt dødsfald. Derfor mødte politiet op med både tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner, som alle har gennemførte undersøgelser på og omkring adressen.

Tidligt tirsdag kunne Frede Nissen, vicepolitiinspektør og leder af Efterforskningscenter Syd, så fortælle, at han regnede med, at sagen ville få en "stille og fredelig afslutning". Den forudsigelse blev tirsdag eftermiddag bekræftet, da politiet i en pressemeddelelse offentliggjorde, at der ikke var sket en forbrydelse.

"Sydøstjyllands Politi har siden efterforsket sagen, og det har vist sig, at der ikke foreligger en forbrydelse," skriver politiet i pressemeddelelsen.

Sydøstjyllands Politi skrev mandag aften i en pressemeddelelse, at "Da den afdøde blev fundet død, og på grund af omstændighederne i øvrigt, blev der rutinemæssigt iværksat efterforskning med henblik på at afdække, om der måtte ligge en forbrydelse bag dødsfaldet".

Hvilke omstændigheder har gjort, at det var nødvendigt at iværksætte en efterforskning?

- Det kan jeg ikke fortælle. Lige nu i hvert fald. Det bliver ved omstændigheder, siger Frede Nissen, der heller ikke vil fortælle, hvor i Hejls den afdøde mand blev fundet.

Den 70-årig mand blev fundet død af sin hjemmehjælper ved et rutinemæssigt besøg på mandens bopæl i Hejls. Manden blev fundet klokken 11.26. Politiet har underrettet mandens familie om dødsfaldet.

Sydøstjyllands Politi har underrettet den 70-åriges familie og pårørende og har ikke yderligere oplysninger i sagen, som det hedder i pressemeddelelsen.

Politiet: Ingen forbrydelse bag mistænkeligt dødsfald i Hejls

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce