Politiet fandt tysk, forhutlet kvinde - men hun ville bare gerne hjem

TIl trods for voldsepisoder, en tysk, forvirret kvinde og et indbrud i et vaskerum, har weekenden været relativ rolig for politipatruljerne i og omkring Fredericia. Arkivfoto: Michael Bager

Politiet fandt tysk, forhutlet kvinde - men hun ville bare gerne hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Weekenden i Fredericia har været relativ rolig set med Sydøstjylland Politis briller. Det var især vold i nattelivet og en forvirret, tysk kvinde, der stak ud på weekendens døgnrapport. Læs den her.

Fredericia: En tysk, forhutlet kvinde, som taler usammenhængende og har stjålet fra forretningen. Sådan lød den melding, Sydøstjyllands Politi modtog fredag eftermiddag. Da patruljen nåede frem til Cirkel K på Østjyske Motorvej under postnummer 7000, fandt de ganske rigtigt en tysktalende kvinde.

Politiet valgte efterfølgende at kontakte tysk politi for at sikre, at den 20-årige kvinde ikke var efterlyst syd for grænsen, hvilket ikke var tilfældet.

- Hun ville dog gerne hjem, oplyser fungerende politikommissær fra Patruljecenter Syd, Brian Fuglsang.

Patruljen kørte hende derfor til politigården i Vejle og efterfølgende til Vejle Banegård. Her købte hun en billet til Tyskland og kunne efterfølgende komme med toget hjemad.

Hvorvidt det endte med en sigtelse for tyveri fra butikken, eller om det blev ordnet på pragmatisk vis på stedet, fremgår ikke af døgnrapporten.

Slag i ansigtet

Tidligere på dagen, klokken 12.09 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om et indbrud i et kælderrum på Nørrebrogade. Her havde ukendte gerningsmænd brudt et vindue op ind til et vaskerum, og efterfølgende brudt pengeboksen op. Herfra blev der stjålet cirka 150 kroner i mønter.

Brian Fuglsang fra Patruljecenter Syd oplyser, at der er sikret DNA fra gerningsstedet.

Hele to gange i løbet af natten til lørdag måtte Sydøstjyllands Politi rykke ud i Fredericias natteliv og begge gange på grund af voldelige optrin.

Den første melding tikkede ind omkring klokken 03.04, hvor en 22-årige mand på Gothersgade blev slået to til tre gange i ansigtet, hvorefter han faldt om. Der er nu oprettet en voldssag, og politiet arbejder på at finde gerningsmanden. Klokken 04.45 gik det ud over en 25-årige mand fra Fredericia, der ud for beværtningen, Old Irish Pub i Prinsessegade, fik et knytnæveslag i ansigtet. Her blev en udenbys 27-årige mand efterfølgende sigtet for volden.

Politiet fandt tysk, forhutlet kvinde - men hun ville bare gerne hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce