Truede med at klippe fingrene af sit offer - nu er mistænkt anholdt

De to andre implicerede - en mand på 20 år og en 18-årig mand - har allerede været forbi Retten i Kolding. Arkivfoto: Camilla Rytz

Truede med at klippe fingrene af sit offer - nu er mistænkt anholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 19-årig mand har siden april været efterlyst i en sag, hvor en 22-årig mand blev holdt fanget og truet med at få klippet fingrene af. Den mistænkte blev fundet ved lidt af et tilfælde og er i første omgang varetægtsfængslet i fire uger.

Vejle: Han har i flere måneder været efterlyst i Danmark og udlandet.

Nu har politiet endelig fået fat i den 19-årige mand, som ordensmagten har været på udkig efter siden april. Her blev han varetægtsfængslet in absentia i en sag, hvor en 22-årig vejlenser ifølge politiet blev frihedsberøvet af tre mænd.

De to andre - en mand på 20 år og en 18-årig mand - har allerede været forbi Retten i Kolding.

De nægtede sig begge skyldig, men mens den yngste blev frikendt, fordi han spillede en mindre rolle, måtte den ældste indkassere en dom på ni måneders fængsel for vold og vidnetrusler. Han havde i forvejen reststraf fra tidligere.

Nu bliver det så den 19-åriges tur til at stå foran en dommer.

Vi fandt ham lidt tilfældigt i Vejle, så nu kan vi forhåbentlig få lukket sagen.
Jens Lund, politikommissær

På tur ud i Dyrehaven

I første omgang er han blevet varetægtsfængslet i fire uger, mens anklagemyndigheden samler trådene.

- Ifølge mine oplysninger handler det om, at mændene tilbageholdt den 22-årige og blandt andet truede med at klippe fingrene af ham og køre ham over, mener politikommissær Jens Lund fra Sydøstjyllands Politi.

Ofret - den 22-årige - fortalte dengang i retten, at han 8. april blev passet op på gaden af den 20-årige og hans 19-årige kammerat.

De tog ham med sig imod hans vilje, blandt andet ud i Dyrehaven i bilen og efterfølgende hen til en lejlighed i Valdemarsgade.

Mændene krævede ifølge forklaringen, at han tog ned på politistationen og trak en anmeldelse tilbage, og at de ville tilbageholde ham, indtil det skete. Forinden skulle de to have bedraget ham for over en halv million kroner.

Fik kontakt til kæresten

Da de selv skulle til bryllup, fik de en ven - den 18-årige frikendte - til at holde øje med den 22-årige.

Han udsatte ham ikke for vold og trusler, som de to andre efter ofrets udsagn havde gjort. Han holdt måske heller ikke helt så godt øje med manden, for på et tidspunkt fandt den 22-årige en telefon i sofaen og fik kontaktet sin kæreste.

Klokken 19.20 kom politiet og fik den 22-årige befriet. Kort efter blev de to andre varetægtsfængslet, men den 19-årige har været efterlyst lige siden. Hvor han har gemt sig i de mellemliggende måneder, vides ikke endnu.

- Han har været efterlyst national og international. Vi fandt ham lidt tilfældigt i Vejle, så nu kan vi forhåbentlig få lukket sagen, siger politikommissær Jens Lund.

Truede med at klippe fingrene af sit offer - nu er mistænkt anholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce