Vold på Gasværksgrunden: Mand fængslet


Vold på Gasværksgrunden: Mand fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 25-årig mand fra Fredericia blev torsdag fængslet for fire tilfælde af vold. Det handler om lussinger, knytnæveslag og slag med glas.

Fredericia: En 25-årig mand fra Fredericia blev torsdag varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for vold og trusler om vold, oplyser anklager Mette Faurskov Kristiansen fra Sydøstjyllands Politi.

Manden blev anholdt onsdag ved middagstid. Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre af hensyn til sagens videre efterforskning. Manden nægtede sig skyldig i alle forhold og kærede kendelsen til Vestre Landsret.

Sagen handler om følgende fire forhold:

1. Knytnæveslag
En 25-årig mand slog med knytnæver på Gasværksgrunden, siger sigtelsen. Han er nu fængslet for vold. Arkivfoto

Ved en episode på Gasværksgrunden 26. marts slog den 25-årige mand ifølge sigtelsen en 28-årige mand i ansigtet med knyttet hånd.

2. Trusler

Den 25-årige mand opfordrede ifølge sigtelsen den 28-årige mand til at trække en voldsanmeldelse tilbage. Det skete over telefonen og med en underliggende trussel om vold.

3. Lussing til 16-årig

Tredje forhold handlede om en episode på gaden 16. april. På Sjællandsgade skal den 25-årige ifølge sigtelsen have givet en lussing til en 16-årig dreng.

4. Slog pige med glas

I det sidste forhold er manden anklaget for at have udøvet vold mod en 29-årig kvinde på en adresse på Indre Ringvej. Den 25-årige skal 29. marts have tildelt kvinden slag på krop og ansigt med knyttet hånd og slået hende med en glasgenstand.

Vold på Gasværksgrunden: Mand fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce