Fredericia KFUM tager afsked med tidligere formand

Gert List Nielsen. Arkivfoto

Fredericia KFUM tager afsked med tidligere formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia: Johnny Gilberg, Erritsø, Fredericia, har på vegne af Fredericia KFUM skrevet mindeord om tidligere formand i Fredericia KFUM Gert List Nielsen, Fredericia, der blev 68 år:

Det er med stor sorg, at vi i KFUM har fået meddelelsen om, at klubbens tidligere formand Gert List Nielsen er død efter et længere sygdomsforløb.

Med base på Annavej voksede han op sammen med sine to brødre, Bjarne og Niels, og forældrene Ketty og Oskar.

Oskar var en af de frivillige i KFUM, og det var naturligt, at Gert skulle spille fodbold i KFUM. Han stoppede som ungdomsspiller i konfirmationsalderen.

Da datteren Diana begyndte at spille fodbold i starten af 1990'erne, var Gert atter at se i KFUM Parken.

Han begyndte at spille lidt oldboys-fodbold i både 7- og 11-mands rækkerne. Han sluttede sin fodboldkarriere på bedstefarhold i Herslev.

Gert kastede sig også over organisationsarbejdet i KFUM og bestred posten som formand for dame/pige-ungdomsafdelingen i en årrække.

Han udviste stor ordentlighed og overblik, og det var vel også derfor, at Kaj Basse Pedersen i 2000 spurgte Gert, om han kunne tænke sig at overtage formandsposten efter ham.

Gert sagde ja efter nogen betænkningstid. Det blev til tre år på posten fra 2000 til 2003, og i den periode fik han fuldstændig styr på KFUM's organisation.

Som formand var han markant og var meget klar i mælet. Han var ikke bange for at tage en konflikt eller en diskussion, hvis det blev nødvendigt.

Praktisk blev der udarbejdet beskrivelser for hver enkelt afdeling, for træner- og lederopgaverne, for driften af cafeteriet. Der var ingen af KFUM's frivillige, der ikke kendte til deres egen rolle.

Han lavede også en del opgaver for FC Fredericia og for JBU, og han var meget aktiv i rekrutteringer til Fredericia Dommerklub.

Der skal ikke herske tvivl om, at Gert kunne have drevet det vidt indenfor foreningsarbejdet også på langt større poster end det at være formand for KFUM.

Gert måtte stoppe i KFUM, da han ønskede at prøve nye udfordringer i Shell, hvilket betød, at han i en årrække flyttede til Holland.

Da Gert kom hjem fra Holland og startede firmaet List Consult, var han klar med støtte til KFUM's jubilæumsbog og som trøjesponsor for bedstefarholdet i Herslev.

Gert deltog med stor fornøjelse når KFUM Veteranerne mødtes to gang årligt til sociale arrangementer, og han bidrog ofte med gode anekdoter fra dengang, der var rigtige KFUM'ere til.

Gert var en fighter, men måtte melde afbud til veteranernes sidste møde, julefrokosten i november, og selv der var han optimistisk og meddelte os, at han var klar til fis og ballade, næste gang vi skulle mødes. Desværre måtte han give op anden juledag.

Vores tanker går i denne svære tid til hans kone, Snezana, og børnene Diana og Troels samt svigerbørn.

Æret være Gert List Nielsen minde.

Fredericia KFUM tager afsked med tidligere formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce