Fredericias økonomi: Fest eller hungersnød?


Fredericias økonomi: Fest eller hungersnød?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredericia Debat. 

Læserbrev: Vi har igennem lang tid kunnet læse i nærværende udmærkede avis, at Fredericia Kommunes økonomi var i "Superliga-form", og at det kun var på grund af den borgerlige regerings indgreb, at man ikke kunne få lov at lave de investeringer, man ønskede og (tilsyneladende) havde råd til!

I dag (29. august, red.) fremgår det så af dagens avis, at økonomien er under pres - det ligner jo ikke lige de tidligere udmeldinger!

Nu ved jeg jo ikke, om det er "nye udefrakommende indgreb", der er skyld i problemerne, eller det måske er på grund af uduelige politikere, som givetvis vil give skylden videre til embedsmændene som i Tri-sagen!

Jeg må tilstå, at jeg absolut ikke er overbevist socialdemokrat, men jeg har faktisk i længere tid (bortset fra det sidste halve års tid) rost Jacob Bjerregaard for hans fine evne til samarbejde.

Det er så desværre helt slut nu, hvor man kan konstatere, at der tilsyneladende er gået "Erdogan"- smitte i Jacob.

Det fremgår således af tidligere artikler i nærværende avis, at samme borgmester nu ikke gider tage sig af almindelige menneskers problemer.

Jeg kan for eksempel nævne Tri-sagen, hvor der dækkes over en uduelig formand og ikke mindst sagen om Treldenæs-skovene, hvor man lader en ræverød organisation beslutte at inddrage privat ejendom i naturens interesse - uden plausible argumenter herfor!

Da jeg formodentlig (til min egen undring) bliver boende her i kommunen i flere år endnu, er jeg selvsagt noget bekymret for den økonomiske fremtid her i Fredericia Kommune, hvis ikke der snart bliver luget ud i de tilsyneladende uduelige økonomer, som er ansat - og selvfølgelig i de ligeså uduelige politikere.

Fredericias økonomi: Fest eller hungersnød?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce