Kæmpe behov for et nyt teater - og byg et historisk center på Voss-grunden


Kæmpe behov for et nyt teater - og byg et historisk center på Voss-grunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


David Gulløv, Ægirsvej 35, Fredericia
Peter Leth-Larsen
Fredericia Debat. 

Læserbrev: Byg et nyt musicalakademi på Voss-grunden, foreslog Alexander Møller og Ehsan Fazli i lørdagens Fredericia Dagblad.

En rigtig god idé fra de to arkitektstuderende, men jeg mener dog, at vi har et større og langt bedre potentiale, der tilgodeser mange flere fredericianere og fremhæver Fredericia som by.

Voss-grunden bør bruges til et historisk voldcenter, der i tæt samarbejde med Fredericia Museum og på fornemmeste vis, fortæller historien om Fredericia, Volden og Treårs-krigen et historiecenter på niveau med bl.a. Tirpitz og Kongernes Jelling.

Samtidig er der et KÆMPE behov for et nyt teater, der er helt i top, både i forhold til publikums oplevelser, men også i forhold til de ansattes arbejdsforhold.

Et teater, hvor en stor og moderne scene med plads til musikere og skuespillere både foran og bagved scenen giver endnu bedre mulighed for nye udfoldelser og store forestillinger.

Ved at etablere et nyt teater i topklasse holder vi også forestillingerne her i byen, så publikum kommer til Fredericia, og ikke venter til de enkelte forestillinger kommer til dem.

I tæt forbindelse med den nye teaterbygning skal der laves både nyt bibliotek m. studie-/arbejdsmiljø og udstillingssal til forskellige kunstudstillinger.

Fredericias nye kulturcenter skal placeres i Kanalbyen, så den flotte og imponerende bygning kan ses fra Lillebæltsbroen og bliver det første, krydstogtsgæster ser og tager billeder af - kulturcenteret skal blive Fredericias vartegn sammen med Landsoldaten og Volden.

Det gamle bibliotek og teater kan til gengæld blive en del af det nye musicalakademi. Her er allerede to scener. Med ombygning, opsætning af vægge o.l.n. kan det nuværende bibliotek få en del undervisningslokaler.

De to scener kan samtidig blive mere åbne og tilgængelige for foreningslivet i Fredericia, der gentagne gange har oplevet problemer, når de skulle bruge en scene, på den måde kan foreningerne igen afholde arrangementer og koncerter på det gamle teater.

Ved at tænke stort sikrer vi endnu bedre forhold for stort set ALLE i Fredericia. Vi fremhæver vores historie, vores musicals og teater, vores studiemiljø og vores foreninger - kort sagt fremhæver vi FREDERICIA.

Kæmpe behov for et nyt teater - og byg et historisk center på Voss-grunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce