Konservative: Lars Ejby bør ikke være formand for kultur- og idrætsudvalget efter Tri-sagen


Konservative: Lars Ejby bør ikke være formand for kultur- og idrætsudvalget efter Tri-sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Søren Grøn Stampe, Agerleddet 25, Fredericia, bestyrelsesmedlem i Fredericia Konservative Vælgerforening
Billede
Fredericia Debat. 

Læserbrev: Lars Ejby, formand for kultur- og idrætsudvalget, lægger sig fladt ned, fordi han ikke orienterede udvalget om, at der havde været en ansøgning, og at han og næstformanden havde valgt at trække den.

Det vil med andre ord sige, at forvaltningen er sat til at arbejde med denne ansøgning, uden at resten af udvalget var blevet hørt!

Er det rimeligt, at Lars Ejby fungerer som et groft filter, der sorterer sådan en vigtig beslutning fra uden at involvere resten af udvalget? Er det den åbenhed, borgmester Jacob Bjerregaard gerne ser i sit byråd? Næppe!

Efter Lars Ejbys udtalelser i Fredericia Dagblad om behandlingen af Tri-sagen står det mere klart, at han må gå af som formand for kultur- og idrætsudvalget.

Lars Ejby udtaler desuden, at hvis der skal bevilges ekstra penge, skal udvalget selvfølgelig involveres, men så langt kom denne sag bare ikke, fordi vi stoppede den ved udsigten på en merudgift på 1,7 mio. kr.

Med andre ord siger udvalgsformanden, at udvalget skal involveres, hvis der skal bevilges ekstra penge, men at de ikke blev involveret, fordi der skulle bevilges flere penge. Det er så modsigende, som det kan være.

Vi må konkludere, at formanden og næstformanden tog en beslutning på fornemmelse uden at være sikre på, hvad økonomiudvalgets svar ville være.

Tænk, hvis økonomiudvalget havde sagt ja. Så havde vi med stor sandsynlighed haft det fantastiske triatlonstævne i Fredericia.

I sådan en vigtig sag for Fredericia Kommune må vi som borgere forvente en handling fra borgmester Jacob Bjerregaard.

Udgifterne stod i det meget flotte oplæg til ansøgning, som forvaltningen har arbejdet med, så hvordan kan tallene være en overraskelse for Lars Ejby? Er det, fordi han ikke har sat sig ind i sagen i første omgang?

Lars Ejby forsøger gennem hele artiklen at bagatellisere beslutningen og processen. Det er tværtimod ret alvorligt, hvilket Roger Buch også bekræfter.

For borgerne i Fredericia handler det i bund og grund om, hvorvidt borgmester Jacob Bjerregaard kan have en udvalgsformand siddende, der i den grad underminerer borgmesterens ønske om et bredt samarbejdende byråd.

De Konservative i Fredericia slår fast, at det største ønske er ordentlighed og et bredt samarbejdende byråd, og når det ikke er tilfældet, må der være nogen, der reagerer på det, og da ordentlighed ligger dybt i vores DNA, er det os, der tager action.

De Konservative i Fredericia opfordrer borgmester Jacob Bjerregaard til at løse Lars Ejby fra posten som udvalgsformand for derved at vise fredericianerne, at han mener det, når han siger, at han vil have et bredt samarbejdende byråd.

Hvis De Konservative sad i byrådet, ville vi for længst have afkrævet borgmesterens handling i denne sag.

Konservative: Lars Ejby bør ikke være formand for kultur- og idrætsudvalget efter Tri-sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce