Læserbrev: Danmarks Naturfredningsforening politiserer


Læserbrev: Danmarks Naturfredningsforening politiserer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Tobias Jørgensen, Kolstrup Bygade 4, Christiansfeld, folketingskandidat (V) for Fredericia-kredsen, byrådsmedlem i Kolding Kommune
Billede
Fredericia Debat. 

Læserbrev: Danmarks Naturfredningsforening (DN) politiserer ved at ødelægge forretninger i stedet for at passe på vores natur, der alt andet lige bør være deres overordnede formål.

Ved tidligere lejligheder har DN spillet med musklerne, blandt andet da de sammen med fredningsstyrelsen var ved at stikke en kæp i hjulet på det store forskønnelsesprojekt på Skamlingsbanken.

Der blev gjort tanker, om det var, fordi projektet er finansieret af A. P. Møller-fonden, at DN slog sig i tøjret; heldigvis kom parterne til enighed, da fornuften gjorde sit indtog, og projektet står nu foran sin realisering.

Nu kommer DN så igen og hælder malurt i bægeret. Den nye præsident for DN og tidligere toppolitiker kan tydeligvis ikke adskille politik og formål. Derfor er kærligheden nu kastet på Treldeskovene i Fredericia Kommune.

Store dele af Treldeskovene er privatejede og har gået fra generation til generation og er en betydelig del af indtægtsgrundlaget for flere lodsejere.

En fredning vil være katastrofal for de berørte lodsejere, der kan se frem til at modtage en erstatning, der er langt under halv pris af markedsværdien, samt få flået familiehistorien ud af deres varetægt.

Skovene er i dag sunde, og der er en god biodiversitet, et billede, der ikke ser ud til at ændres ved fremtidig drift som nu.

Alligevel vil DN frede skovene, eller at "lade dem forfalde" er nærmere den rette betegnelse, stier vil gro til, og færden i skovene vil fremover sætte personers liv og førlighed i fare, da der vil være overhængende risiko for at få nedfaldsgrene og andet over sig.

Hvad værre er, er at Marie Reumert Gjerding og resten af DN tilsyneladende har fået overbevist størstedelen af byrådspolitikerne i Fredericia Kommune om, at fredningen er en god ide!

Altså ser det ud til at et flertal i Fredericia Byråd vil frede naturen i private menneskers egen baghave og dermed fjerne råderet og indtægt fra deres egne skatteborgere. Det er politisering og socialisme i reneste form!

Heldigvis er det ikke en politik, V i Fredericia Byråd ønsker at føre, og det ser ud til, at ønsker man et flertal både i byrådet og på Christiansborg, der vil lade sine borgere beholde flest mulige penge i egne lommer, så skal man stemme på Venstre!

Lad det være en opfordring. Også en opfordring til DN om endnu engang at komme til fornuft i stedet for at pålægge sagesløse borgere unødvendige bekymringer.

Læserbrev: Danmarks Naturfredningsforening politiserer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce