Læserbrev: Træner Nick Rasmussen gik ikke på grund af et bedre tilbud


Læserbrev: Træner Nick Rasmussen gik ikke på grund af et bedre tilbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


John Vestergaard, Nørrebrogade 102, Fredericia
Ole Nielsen
Fredericia Debat. 

Læserbrev: For ca. 14 dage siden kunne jeg i Fredericia Dagblad på sportssiderne i artiklen "Her gik det galt for Fredericia-Trelde" læse en udtalelse fra FHKs formand Bent Jensen, at håndboldtræner Nick Rasmussen forlod trænergerningen i holdfællesskabet Fredericia-Trelde, fordi han havde fået et bedre tilbud fra ligaklubben Skanderborg.

Jeg var i denne periode bestyrelsesmedlem i Trelde GI og var med til at indgå aftalerne for holdfællesskabet.

Jeg blev en smule overrasket over denne udtalelse, som ikke er korrekt, og som jeg ikke mener, Trelde GI kan stå inde for som en del af holdfællesskabet - heller ikke overfor Nick Rasmussen.

Jeg har i de forløbne dage tænkt grundigt over, om en sådan usandhed, som man fortæller læserne, skal stå upåtalt hen. Jeg er kommet til den beslutning, at det skal den ikke.

I Trelde var vi rigtig glade, da det lykkedes at overtale Nick Rasmussen til at videreføre talentarbejdet i Trelde GI i samarbejde med FHK. For hvis ikke Nick havde sagt ja til dette trænerjob, er det ikke sikkert, der nogensinde var blevet et holdfællesskab.

For os var Nick den perfekte træner, som netop havde afsluttet sit trænerjob i ligaklubben Ribe/Esbjerg, og derfor jo næsten var overkvalificeret til at træne ungdomshold. Og vi var også rigtig glade, da vi erfarede, det var meningen, at Nick skulle fortsætte som seniortræner og dermed videreudvikle de mange talenter. Så havde FHK jo en fuld kvalificeret træner på plads.

Desuden bankede Nicks hjerte for fredericiansk håndbold. Han var virkelig en klubmand, man altid kunne regne med. Derfor blev vi også både overraskede og skuffede, da FHKs sportslige udvalg pludselig skiftede holdning. For et godt et år siden ved nytåret 2017 meddelte Nick Trelde GI, at han stoppede et år før aftalens udløb, da hans store ønske om af følge spillerne op som senior og videreudvikle dem der, ikke kunne imødekommes af FHK, og han ville derfor se sig om efter noget andet. Ca. en måned senere blev han kontaktet af Skanderborg Håndbold, med hvem han indgik aftale kort efter. Så udtalelsen fra FHKs formand om, at Nick skulle havde forladt holdfællesskabet på grund af et bedre tilbud fra Skanderborg er ikke korrekt.

Læserbrev: Træner Nick Rasmussen gik ikke på grund af et bedre tilbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce